2777
2789
با ۳ تا بچه کارت خیلی سخت میشه گلم‌مجبوری باهاش بسازی و دوباره مثل قبل دلشو به دست بیاری 

هه

این باید دل اونو بدست بیاره؟؟؟

تقصیر نر های ایرونی نیس

تقصیر زنان ایرونیه ک همیشه به طرف بها میدن

و نخواهیم مرد تا کارما به ما برگردد...🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته اون خیانت کرده اما اون زن دل همسر این خانمو به دست آورده که همسرش زن و بچه رو بیخیال شده و پی ...

مردی که اینجوری میخاد بره 

بزار بره کلش به هر چی بدتر 

قرار نیست ادم همش واسه مردا دست به سینه وایسا اقا بی محبتی نبینه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
هه این باید دل اونو بدست بیاره؟؟؟ تقصیر نر های ایرونی نیس تقصیر زنان ایرونیه ک همیشه به طرف بها م ...

اگه ما زنا بهم خیانت نمی کردیم خیلی دنیا قشنگ تر می شد

مردا که تکلیفشون روشنه من به پاکی شوهرم ایمان داشتم دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم

[QUOTE=177218863]نه به خدا راست می گم😭نابودم خودم[/QU

اسی جون همیشه سردی مرد از خونه نشعت میگیره 

مردا از زن زبون باز خوششون میاد نه زبون دراز

از زنای مرتب خوششون میاد نه نا مرتب 

اگه میگی بارداری بهت  خیانت کرده ببین خودت کجای زندگی براش کم گزاشتی 

بعضیا اعتقاد دارن اگه باردار باشن نمیتونن به درستی به همسرشون برسن مخصوصا تو دوره بارداری 

مرد همیشه نیازمنده محبته ،عشقه،رسیدگیه

وقتی تو دوره بارداری شما هیچ شور و حالی براش نمونه معلومه میره خیانت میکنه ،مثل بعضیا تو دره بارداری رتبطه ای ندارن چون خودشون برا خودشن تجویز میکنن که برا بچه بده ،بزار تجربه کنه 

تو بهش برسی نگاهش نمیچرخه 

ارایش دوست داره برا خونه انجام بده 

شیک و پیک دوست داره تو هم دل داری شیک بگرد 

ازش پول بگیر یا ببرش فلان لباس تو خونه ای رو بخر ،فلان مانتویی که اون میپسنده رو بخر 

برا این چیزا از خواهر و مادر و .... کمک نگیر 

اینجوریه برات جون هم میده 

دنبال خیانت نمیره 

نگو مادر سه تا بچم و حامله ام و حال ندارم حوصله ندارم فعال باش شیطنت کن 

تا تو صمیمی هستی اونم خیانت نمیکنه دیگه 

سیاست رو همه جا داشته باش 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
به زنه۳۰۰ میلیون قرض داده سر پس دادن پول دعواشون شده برای همین شوهرم اومد خودش بهم گفت چون ترسید زنه ...

عزیز

پس تیغی بوده

نه خیانت

اون ج ی ن دا به هوای پول اومده تو زندگیتون

قیده اون پولو بزن و برگردین بهم

من تازه ۳۰ سالمه اون زنه ۳۸ سالشه😔هر جور می بینم از اون آشغال سرم نمی دونم چجوری اومد تو زندگیم

عزیزم شوهرت خطا کاره 

یا باید طلاق بگیری 

یا با این شرایط کنار بیای

درضمن بهت قول میدم این خانمم بره باز میره سراغ یه هرزه دیگه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
اگه ما زنا بهم خیانت نمی کردیم خیلی دنیا قشنگ تر می شد مردا که تکلیفشون روشنه من به پاکی شوهرم ایما ...

دیروز از یه کسی ک خیلی قبولش داشتم

گف جنس خودتون ب خودتون خیانت میکنه

مردی که اینجوری میخاد بره  بزار بره کلش به هر چی بدتر  قرار نیست ادم همش واسه مردا دست ب ...

هر چی باشه این حرف رو شما باید به کسی بزنی که یا بچه نداره یا یک بچه داره نه یه خانمی که ۳ تا بچه داره و اونم یکیش تو راهی باشه و باردار باشه 

پس راه منطقی اینه همسرشو سمت خودش بکشونه و باهاش رفیق شه نه اینکه با حرفای شما کاری کنین این خانم از همسرش دور بشه و سردش کنید و زندگی ۳ تا بچه رو خراب کنید

از شوهرم مدرک داره آبروی شوهرمم می ره آخه نمی خوام کاری کنم که نشه درستش کرد و بعد پشیمون بشم 

میدونم و میفهممت عزیزم

ولی باید قاطعیت داشته باشی

تو یه بار نجابت و خانومی کردی و جواب نگرفتی

حالا شیوه اتو عوض کن

نه که عذر میخوام سلیطه بازی ها نه

ولی زهر چشم بگیر و یه امتیازاتی هم بگیر 

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 
[QUOTE=177218863]نه به خدا راست می گم😭نابودم خودم[/QU اسی جون همیشه سردی مرد از خونه نشعت میگیره&n ...

عزیزم من همیشه آرایش دارم همیشه مرتبم حتی تو بارداریم ما هفته ای ۵ بار رابطه داریم گاهی یعنی می گم فکر نکن روابطمون سرد بوده اصلااا برای همین من متوجه نشدم چون می دیدم همه چی خوبه و سرجاشه