2777
2789
کارای فیروزه ونه وقتی زن شاغله چجوری راحت تر انجام میشه؟ منظورتون تقسیم وظایفه؟ که مردم کار کنه تو ...

خوب بستگی داره ایشون که ماهی ۱۰ تومن سر میکنن یه کاری پیدا کنن ۳ تومن حقوق داشته باشه هفته ای دو بار کارگر بیاد بیشتر از یه تومنن میشه؟ اگه یه تومن حساب کنیم همون دو تومن هم جمع کنن خیلیه 

بعدشم ایشون میتونه بگه اگه کمکم کنی که هیچی ذگه نه من استفا میدم خودت کار کن بیرون بیشتر در بیار 

در ضمن اگه کارگر بیاد کار خاصی نمیمونه که چون کارای اصلی رو انجام میده تهش هفته ای یه بار جارو و ایناس که میزارن جمعه با هم انجام میدن 

من که خانمای اطراف مادریم همه کار میکنن خدا رو شکر تا حالا به گفته خودشون مشکل نداشتن ما هم مامانم کار میکنه هیچ مشکلی نداشتیم 

از لحاظ کار خونه هم همیشه بین مامان بابام تقسیم میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته کاری با درامد استارتر ندارم دوستان فقط یک نکته تهران رو با شهر های دیگه مقایسه نکنید تهران خیلی وضعیتش خرابه از میوه گرفته تا گوشت و مسکن و غیره منطقه با منطقه حتی قیمت میوه و گوشت فرق میکنه بستگی داره .مثلا یه نمونه ساده میوه رو از بازار روز بخری یا از میوه فروشی یهو می بینی نصف قیمت میشه گوشتم همین طور لباس هم همین طور و....

خدایا عاشقتم می دونم که حواست به هممون هست
من یکی از فامیلامون یه خونه ۱۲۰ متری شمال تهران دارن و دوتا ماشین یه سراتو و یه ۴۰۵ درامدشونم فک کنم ...

کرایه خونه نداشته باشی فکر کنم درآمد خوبیه البته بستگی داره اون ۸ تومن برای چند نفر خرج میشه 

عزیزم دل شکستن خوب نیست. بچه هم نداری اومدی میگی با ماهی ده تومن عقبی. اه دل کسی رو بلند نکن

بخدا داشتم ب همین فکر میکردم .

چند نفر دیدن این تایپیکو و حسرت تو دلشون اومده . 😑😑

مغتزه داره شوهرم باز خرج جنس میشه 

مغازه چی داره شوهرت

سالم از سی رفت غلتکسان دوم از سراشیبی کنون سوی عدم .... پیش رو میبینمش مرموز و تار بازوانش باز و جانش بی قرار ....جان زشوق من میلرزدش ابم و میگدازد از اتش ....جمله تن را باز کرده چون دهان تا فرو گیرد مرا هم ز آسمان ...... با تنه خسته پای ریش ریش خستگان بردم بسی بر دوش خویش .....گفتم این نامردمان سفله زاد لاجرم تنها نخواهندم گذاشت ....لیک تا جانی به تن نشناختند همچو مردارم به راه انداختند ........ ای دریغ از آن صفای کودنم در بسیار لب خاموش من .... ای دریغ.....
البته کاری با درامد استارتر ندارم دوستان فقط یک نکته تهران رو با شهر های دیگه مقایسه نکنید تهران خیل ...

اره درسته تو خودت تهران جنوب و شمال قیمتا خیلی فرق داره .

موز تو جنوب تهران کیلویی ۴۰ تومن 😂 شما تهران ۹۰ تومن 😂😂😂

وای حالم بد شود..... ما با ۵میلیون سر میکنیم که حدود ۳میلیون جای قسط میره هر ماه دو میلیون میمونه اگ ...

چرا حالت بد بشه خوبه اونا رو قسط میدی برای یه چیزی که رعد برات میمونه اشکالی نداره کم کم بهتر میشه وضعتون

عزیزم بایدم عقب باشیم از ۱۰ تومن ۵ملیونش در ماه خرج میشه شما ۵ ملیونم که برات بمونه برا پس انداز در ...

یعنی شماها واقعا سالی 60تومن پس انداز میکنید ؟اگه شماها عقبید ما اصلا نیستیم تو این دنیاپس