2777
2789

فکر کنم خط فقر تو تهران هشت ملیون باشه اگه تهرانید برا یه زندگی خیلی معمولی اوکیه اگه مستاجر باشید نه متاسفانه الان همینه برا خیلیا بستگی به سطح توقع ادم از زندگی هم داره متاسفانه تو ایران مارو به زندگی با حداقلا عادت دادن وگرنه اینکه این درامد برای بعضی زیاد به نظر میاد نه زیاد نیست حقوق بقیه کمه 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
محردی ۱۰ میلیون داری و کم میاری؟

شاید زیاد خرج دوس دخترش میکنه😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی الهی شکر  حالا شما برای من بگید😅 یه خونه ی ویلایی بزرگ دو طبقه با دو تا ماشین نسبتا مدل ...

یه طبقه رو بدید اجاره اگه خونتون بزرگه درامدتون دوبرابر مبشه یکی از ماشینا رو هم بدید اجاره یکی باهاش کار کنه

چرا قیمتا فرق میکنن اونجا ؟

چون بزرگن شهری مث شیراز ک توریست داره جنساشونو گرون نیدن  

تهران و کرجم چون بزرگن و جمعیتشون زیاده واینکه کلی غیر بومی برای کآر سفر گردش و بئمارستای پیشرفته ای ک دارن اونجا سفر میکنن براهمین جنساشون گرون میدن

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
ده تومانت ازدرآمدبابام که صبح تاغروب دوشیفت داره بابچه های وحشی که هیچی تومغزشون فرونمیره سرمیکنه خی ...

چون پدر و همسرت معلم و کارگرن اینجوری میگی 

مادر من کتابداره حقوق ۴۳۰۰

هر روز یه مراجع زبون نفهم میاد بحث میکنه حالا الان بهتره قبلا یکی دعوا راه انداخته بود میگفت تو چرا انقدر قُدی 😳

یا یکی برگشته میگه چرا فلان کتابو ندارید مامانم میگه نداریم دیگه ندادن میگه نه باید داشته باشید 

یعنی دیوونه کنندس این کتابخونه مادرا بچه هاشونو ول میکنن هر چی هم بگی هیچی به هیچی بعد کل کتابخونه میان اعتراض و اینا 🤕🤕

میگم با حقوق ماهی ۵ تومن چطوری خونه و ماشین و طلا  خریدی؟

لابد یه پشتوانه ای داشتن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من یکی از فامیلامون یه خونه ۱۲۰ متری شمال تهران دارن و دوتا ماشین یه سراتو و یه ۴۰۵ درامدشونم فک کنم ماهی ۸تومن باشه و خانومش همش هر مناسبتی طلا میخره 😐به نظرتون اینا وضع مالیشون چطوره 

چون هی هر سری میگن ما راضی نیستیم و از این حرفا 

من یکی از فامیلامون یه خونه ۱۲۰ متری شمال تهران دارن و دوتا ماشین یه سراتو و یه ۴۰۵ درامدشونم فک کنم ...

خب معلومه ۸ تومن تو بالا شهر تهران خیلی درآمد کمیه... چون شارژ آپارتمانا تو منطقه یک خیلی بالاست.. این یه مثال کوچیک بود از مخارج بالای تهران

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اگه مستاجر نباشین خوبه 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
یکم جم کن خودت رو کمتر خرج کن جم میشه  کمتر بازار برو  وقتی خیلی واجبه ب بازار برو  ...

وای عالی هستی😂😂😂😂😂

قشنگ ژستت رو تصور کردم وقتی اینا رو میگی

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅