بازم خداروشکر تنمون سالم باشه خدامیرسونه. ما زندگی نمیکنیم زندگی مارو میکنه😂
وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش
مرسی عزیزم همچنین. من ناشکری نمیکنم چون خیلی ها شرایطشون بدتراز ماهست ولی شوهرم یه وقتایی کم میاره غر میزنه
وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش
به نظر من متوسط رو به پایین من و همسرم ماهی ۱۵ درآمد داریم بیشتر خرج زندگی میشه البته من راضی ام چون قسط نداریم و همش برا خورد و خوراک و تفریح و لباس و این چیزها میشه البته خونه و ماشین و این چیزها داریم ولی با ۱۰ تومن الان نمیشه این چیزها رو گرفت فقط خرج یه زندگی معمولی 🤷♀️
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
آره بابا اگه آرامش وعشق باشه مشکلات مالی رو میشه تحمل کرد با شوهر معتاد بددهن دسته بزن دار و خیانتکار ماهی ۱۰۰ میلیونم داشته باشیم ارزشی نداره
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
بازم خداروشکر تنمون سالم باشه خدامیرسونه. ما زندگی نمیکنیم زندگی مارو میکنه😂
دقیییقا😂
اینشعار من و همیشه ب شوهرم میگم
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
بیخیال دنیا دوروزه کی میدونه فردا کی زندس کی مرده خوش بگذرون خدا بزرگه😍
دست خودم نیس همش غر میزنم
میدونی چیه من خونم ن بالکن داره ن پنجرش جوریه ک بتونم باز کنم
انگار زندانی شدم و بیرونم نمیرم زیاد
افسرده شدم
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
مرسی عزیزم همچنین. من ناشکری نمیکنم چون خیلی ها شرایطشون بدتراز ماهست ولی شوهرم یه وقتایی کم میاره غ ...
من غر میزنم مثل شوهر شما
دوس ندارم غر بزنم ولی افسردگی گرفتم
به نظر من متوسط رو به پایین من و همسرم ماهی ۱۵ درآمد داریم بیشتر خرج زندگی میشه البته من راضی ام چون ...
ماهی ۱۵ برا زندگی معمولیه؟😐
عزیزم من دارم زندگی میکنم دیگه والا لباس مارک نمیخرم جنس خارجی هم نمیخرم ولی این ماه تا الان ۱۲ تومن خرج کردیم هم خونه هم لباس و تفریح و این چیزها لاکچری هم نبوده همش چیزهای معمولی بوده🤷♀️ اطرافم تا ماهی ۶۰ تومن هم داریم عموی خودم ما پیش اونا از معمولی هم کم تریم.ولی به دید آدمها هم بستگی داره ولی واقعا از نطر من لاکچری نمیشه شاید خیلی ها بگن ۱۵ تومن زیاده.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.