سلام رویا جان اگه میشه من هم ۱راهنمایی بکنید.
اگه همه مشکلات ادم های اینجارو جم کنید میشه مشکلات من بجز خیانت و دست بزن.
سال گذشته به اجبار و زور مادرشوهر کارهای سنگینش انجام دادم و کمرم آسیب دید.باوجوداینکه بهش توضیح دادم و خودش دید.ولی مرغش ۱پاداشت و با جنگ و دعوا مجبورم کرد بقیه کارهای سنگینش انجام بدم..با وجود مشکل کمر که به وجود اومده بود.
الان ۱سال باهر ترفندی که بگی سعی کردم تاشوهرم منو دکتر ببره نمیبره وچون خیلی بددهن و عصبی و لجبازه یکم که بیشتر ازقبل سعی تلاش میکنم میگه ،مگه چیکار کردی همش میخوری میخوابی.۱دونه جیز بلند کرده داره خودشو میکشه.
تواین۷سال همش همین جمله هارو بهم میگفت.
به پدرمادرش گفتم اوناهم اقدامی نکردن.الان تنها راهم اینه که به پدرم بگم ،به اون هم گفتم ،قرارشد نوبت دکتر بگیرم تا منو ببره ولی از اونجایی که شوهرم عصبیه و همینطور پدرشوهرم (با وجود اینکه بارهاگفتم بابام میخواد منو دکتر ببره شوهرم مخالف وخودشم نمیبره میگه کمرت برام مهم نیست،و تو هم حق نداری آبرومو ببری)
اگه بهشون بگم بیان منو دکتر ببرین میدونم غشقرق به پا میشه نمیدونم چیکار کنم تا هم خانوادم منو دکتر ببرن هم شوهرم و خانوادش ،به خانوادم بی احترامی نکنن.
،(میگم خانوادم منو ببرن چون ۱ساله هرکاری میکنم نمیبرنم، تا کار از کار نگذره اقدامی نمیکنن)
لازم به ذکر که شما هرتوصیه ای که تو این تاپیک گفتین من خودم قبلن اجراکردم وتازه کمی نتیجه گرفتم که تازه شده این.
همسرم بشدت مامانی ،و بدون رای و نظر اونا آب هم نمیخوره ،و فوقالعاااااااااده خبرچین و هرچی به نفع خودش باشه میگه.
ومادرش هم خصلتهاشو تائید مبکنه همیشه ومنم مجبور میکنه که مثل خودشون باشم.مثال:
پسرم خیلی عصبیه و غدو ۱دندست ابن خیلی خوبه برای مرد،مردکه نباید تو خونه کار کنه باباش هم من میمردم کار نمیکرد.تو خودت باید کارهاتون بکنی کارهای منم تو باید بکنی.
☝☝اینهارو پیش هردومون میگه.
اگه به هر دلیل و ترفندی چه خستگی ،چه مریضی و ...شونه خالی کنم پیش شوهرم گاهی میکنه و میونمونو میزنه،و باعث بد دهنی کردنش و بی احترامی کردنش به من میشه.
وبا من هم همیشه قیامت چرا مثلا گفتی ۱آبکش بهت بده(اینجا شوهرم خبرچینی کرده باوجود تمام نازو اداهایی که براش اومدم و همیشه میام،و تمام چیزهایی که شما گفتین من از قبل گفتم و انجام دادم)مادرش میگه من باید بدونم تو خونتون چه خبر.
اینم تا دندون انگولک کردنمون میگه،و جالب اینکه مادرش میگه چیزی از حرف و کارهای خونه پیش زنت نگو تا مبادا جایی بگه.