درود بانو
در مورد محبت کردن بهتره برای متوجه شدن بیشتر در نت سرچ کنی و کتاب هایی در این مورد هست که زنان جذاب چگونه باید باشند و.....کتاب ها رو بخون و اونجایی که من گفتم محبت کلامی مرد باید بیشتر باشه در واقع مدل نرمالش اینه ولی گاهی مردها نوع دیگر محبت کردن رو انتخاب میکنن
مثلا امکانات تفریح و یا مالی رو برای زنشون فراهم میکنن و خیلی کارهای دیگه
در مورد ابراز محبت هرگز کامل قطعش نکنید خیلی از دوستان حرفای منو اشتباه متوجه شدن و کامل قطع کردن این باعث سردی روابط میشه
اول برای کنترل هیجان که از عشق زیاد نسبت به شوهرتان میاد باید فکری کنید اون موقع حد محبت دستتان میاد و همه جا نباید کنترل بشه
مثلا در جواب یه کار بزرگ و محبت زیاد دیگه خودتو رها کن تا شوهرت نهایت محبتت رو بخاطر انجام این کار بزرگ هم دریافت کنه
اینجا دیگه نباید کم بزاری
حالا در مورد سرحال و شاد بودن باز هم اشتباه رفتید
خودتون رو در نظر بگیرید خسته و عصبی از ترافیک و کار برگشتید خانه حالا شوهرت بپره بغلت کنه محکم و بعدش شاد و سرحال برقصه برات و بلند شعر بخونه و بیاد دستت رو محکم بکشه که تو هم بیا برقص و شاد باش
آیا این براتون خوشایند هست ؟
اون زمان شما به آرامش و رفع خستگی نیاز دارید
پس جو باید این حس رو به شما بده وهمسرتان باید اون موقع درک کنه که الان وقت شلوغ کاری نیست
شاد بودن به معنی نادیده گرفتن موقعیت و درک حال شوهرتان نیست
وقتی شوهرت میاد آراسته و با لبخند برو استقبالش نه با اخم و غر غر
نباید خستگی خودتو پنهان کنی ولی بهانه ای برای آزار دادن شوهرت نباشه
مثلا بوسش کن بگو برو لباست عوض کن تا چای بیارم و وقتی اوردی بگو بنوش عزیزم تا خستگی در بره منم احتیاج به یه چای گرم دارم آخه تازه بچه رو خواباندم و....
شوخی های کلامی و نوازش کردن ...
مثلا من شوهرم بیاد خونه دو رفتار متفاوت دارم
اگه خودمم اون روز رفته باشم شرکت دیگه انتظار
رسیدگی از شوهرمم دارم ولی اگه نرفته باشم شوهرم از کار اومد با آرامش و لبخند میرم استقبالش حتی اگه دستم گیر باشه بلند میگم سلام دلبرم اومدم ...
نوشیدنی یا ناهار براش آماده میکنم و گاهی حرف و شوخی کم و ملایم با لبخند نگاهش میکنم
اینا حدود دو ساعت طول میکشه و بعد رهاش میکنم
میگم عزیزم امروز بچه ها حسابی خستم کردن تو استراحت کن تا منم برم استراحت یا وقت نشد کاری رو انجام بدم الان باید برم انجامش بدم
روزهایی که کار نیست رسیدگی شوهرم بیشتر میشه حتی در کارهای بچه ها و آشپزی
مدل کار و رفتار من اینجوریه
محبت میکنم و بعد رهاش میکنم تا اونم فرصت جبران داشته باشه