2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
خواهش میکنم به من هم کمک کنید  من دو سال عقدم در تمام این دو سال اکثرا من بودم تماس میگرفتم تق ...

درود گلی جان 

مردهایی با این شدتت وابستگی هرگز درست نخواهند شد متاسفانه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جان  شوهرم مثل قبلا نیست تهمت بزنه کلا این کارشو ترک کرده  ولی مثلا میریم جایی ...

اینکه دیگه تهمت نمیزنه شروع خوبیه 

ولی توهین و شلوغ کاری برای مقابله به مثل اونم در خیابان اصلا صحیح نیست 

بهتره همینجوری به تغییرش ادامه بدی ولی با روش درست

یه راه که بتوانید در این موارد موفق بشوید ساختن یه شخصیت قوی و مستقل اول برای خودتون و باورش از سمت خودتون 

زیرا تا خودتون اینو باور نکنید هرگز شوهر و اطرافیان باور نمیکنند 

بعد هم انتخاب نوع مقابله و تعیین نوع مجازات باید بر اساس یه مدیر موفق باشه نه یه خانم ضعیف و نا امید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام رویاجان...مطلباتونو خوندم و چقد خوب خانم های قوی مث شماهستن...لطفا منم راهنمایی کنین.شوهرم مرد ...

درود بانو 

شوهرتان از قبل از ازدواج با شما رفیق باز بودن؟

اگه اینطور بوده خیلی سخته که جداشون کنید از رفقا ...

و ترک نخوردن مشروب هم ...

بنظرم فعلا روی این دو موضوع با هم کلیک نکن 

و فعلا روی مشروب خوردن کار کن

بهانه سلامتی خیلی خوبه میتونی مطالبی مفید رو براش بخونی و بهش بگی قول بده مثلا یکبار یا خیلی کم بخور 

با دوستات برو ولی قول بده کم بخوری اگه قبول کرد و اجرا کرد خوب امید به موفقیتت هست 

بعد که این مقدار براش جا افتاد میتونی کم کم ازش بخوای مثلا هر هفته نخوره و....همینجور کم کم ترکش بدی 

عزیزم من یک خوابی دیدم میتونید برام تعبیر کنین خیلی ممنون

عزیزم انجام نمیدم دیگه 🌹🌹

سلام رویای عزیزم بعداز اون پیامی ک برای شوهرم فرستادم ک رپلی کردم الان شوهرم گفت من نمیخواستم اذیت ...

خداروشکر عزیزم 🌹

تشکر ویژه که این خبر عالی رو بهم دادی 

خیلی خوشحالم برات از ته دل که تونستی اینقدر قوی بر ترس هات غلبه کنی 

برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم 🌹🌹🌹

سلام رویاجون. عزیزم من ی جاری دارم یکسال ازخودم بزرگترامانزدیک ده‌ساله ازدواج کرده بشدت پررو وفضول و ...

درود بانو 

بهترین کار برای این افراد نادیده گرفتنشون هست 

میدانید علت رفتار این گونه شخصیتها چیست؟

جلب توجه در جمع حتی اگه باعث بشن کسی رو ناراحت کنن یا ...

حالا شما با نشون دادن عکسالعمل این حس پیروزی رو بهش میدید 

در مورد توهین به شوهرت ...خودش باید جوابگو باشه تلاش شما نتیجه عکس میده ولی درمقابل با جملات هوشمندانه میتونی شوهرت رو وادار کنی جوابش رو بده مثلا وقتی برگشتید خونه بگو وای دیدی فلانی چی بهت گفت من دلخور شدم ولی وقتی خودت چیزی نگفتی منم بیخیال شدم ولی بنظرم شما رو نمیشناسن و گرنه من میدونم شخصیت و وجود تو چقدر والا و بارزش هست که نباید چنین حرفایی بهت زد ***اینجوری از درون کم کم تحریک میشه که به حرفای جاریت حساسیت نشون بده ... و در مقابل درخواست هایی هم که ناحق هستن خیلی با آرامش و لبخند ملیح  رک جواب بدهید 

سلام رویاجان اگه ممکنه سوال من را هم جواب بدید  من به مدت سه سال عروسی کردم شوهر من در روابط ...

عزیزم 90 درصد مردها اگه از این قضیه حرفی بزنی زیر بار نمیرن و گاهی مشکلی از جانب خودشون نمیبینند 

هر چقدر هم شما رک بگید نتیجه کمتر خواهید دید 

در این تاپیک گفتم بارها 

اول برای خودت و در شان خودت مشغولیت درست کن 

بعد به خودت برس و در خانه وقتی هست پالسهایی براش بفرست ولییییی هرگز بهش نچسب و نشون بده حواست بهش نیست 

در خانه احترام و رفتار عادی داشته باش و هرگز برای این مساله قهر یا کم محلی نکن 

شوهرت بر حسب مقاومتش شاید یک مدت تحمل کنه ولی کم کم میاد طرفت 

و اگه این اتفاق افتاد بازم نباید خودتو رها کنی 

باید به همین منوال رفتار کنی 

رویاجون کلاس طراحی ب کجارسید؟ رویاجون نظرت راجع ب خیاطی بدون الگو چیه؟ برای طراحی بایدباالگوباشه یان ...

درود بانو 

متاسفانه با توجه به مشغولیتم نتونستم شروع کنم 

چون اگه کاری رو بخوام باید تا آخرش و در حد عالی انجام بدم بخاطر همین شرایطش رو نداشتم  

ولی رشته بسیار خوبیه و اگه بخوای موفق بشی باید تمام وقت حتی ذهنت خالی و سبک از مسئولیتها باشه تا شش دانگ بهش برسی 

خیاطی باید بلد باشی 

و حتما هم بتونی الگو رو در بیاری

چون وقتی طرحی رو اجرا میکنی الگو و دوختش هم لازمه تا تایید بشه 

دیشب داشتم رخت خواب میبردم پسر یکسالم داشت بازی میکرد بین رفت و آمد های من رفت روی تخت و افتاد پایین ...

عزیزم این موردی که تعریف کردی و دعوای شوهرت اصلا ربطی به افتادن بچه نداشته 

از قبل و از جایی دیگر ناراحت بوده وباید این ها رو در نظر داشته باشی 

هرگز خونه رو ترک نکن حتی اگه بهت بگه برو 

اونجا سهم شما خانه شما هم هست 

احساس بین شما آسیب دیده و مرتب باعث ناراحتی هم شدید اینو جستجو کن و سعی کن کم کم حلش کنی 

کدوم سفرومیگید؟

قدیما می‌گفتیم ماه عسل 😁😁

اینکه دیگه تهمت نمیزنه شروع خوبیه  ولی توهین و شلوغ کاری برای مقابله به مثل اونم در خیابان اصل ...

سلام عزیزم شوهرم رفت مشاور 

پارانویید داره ۸۵درصد مرزی داره افسردگی ۸۵درصد 

دیگر ازاری داره وخیلی چیزای دیگه مشاور گفت از من کازی بر نمیاد اگه بره روانپزشک براش دو تا دارو مینویسن که خییییلی بهتر میشه وکمتر گیر میده 

با اینکه مشاور هیچی بهش نگفت فقط متعجب تر میشد ونمیگفت که تقصیر شوهرمه ولی خیلی فرق کرده شکر خدا 

حالا قرار ببرمش روانپزشک 

فقط با خودم میگم من چجوری با یه ادم که پارانویید داره ونود درصد نمیشه باهاشون زندگی کرد زندگی کردم🥺🥺

سلام رؤياي عزيز

من هيچوقت فكر نمي كردم در ني ني سايت پست بزارم، هيچ اعتقادي به اين سايتها نداشتم، ولي وقتي پستها رو خوندم از راهنمايي هوشمندانه شما لذت بردم…

من حدودا ١٥ ساله كه ازدواج كردم و موردي كه اخيرا ذهنم مشغول كرده اينه كه احساس مي كنم چند ماهيه كه محبت كلامي همسر من به شدت كم شده ، ديگه جملات عاشقانه نمي گه، فقط به بهونه پشت درد مياد سرشو رو سينه ام مي زاره و مي گه منو ماساژ بده😬 بدون اينكه خودش محبتي كنه يا نوازش كنه، حتي با سردي منو مي بوسه… اصلا فكر مي كنم تعمدا مي خواد نشون بده ديگه احساسات عاشقانه نداره…

ولي در اين حال بيشتر از گذشته تو خونه كمك مي كنه و اگه خواسته اي داشته باشم كه جنبه عاطفي نداشته باشه سريع انجام ميده،مثلا تو صحبتها گفتم نور حموم و دوست ندارم ،سريع يه لامپ پر نور و شيك تهيه كرد…اين كارا رو مي كنه ولي هديه جديدا نمي خره، يعني از يه جنبه هايي خيلي بهتر شده و از نظر عاطفي سرد..

يه نكته جالب اينه كه بعد دعوا جديدا زودتر براي آشتي مياد ، يجورايي منو گيج كرده…

اين تناقض به چه دليل مي تونه باشه؟

ممنونم🙏🏻

درود بانو  امیدوارم خواهرتون تا الان به نتیجه دلخواه رسیده باشه  ولی کلا در اینگونه مسائ ...

سلام رویا جان .

برادر شوهر که اومده مستقر شده ولی هنوز خونواده اش ویزا نگرفتند. خواهرم اوایل داغ کرده بود رفته بود بچه ها رو داده بود بهش رفته بود هتل به من می‌گفت منم طلاق میگیرم میام باهم زندگی کنیم  که دو سه ساعت بعدش همسرش اومده بود معذرت خواهی که اشتباه شده خواهرم هم از این جریان ماشینشو تازه کرد از اوضاع راضیه گوش شیطان کر. میگه زحمتهاش به دوش خود همسرمه که از همین هفته اول برنامه زندگیش بهم ریخته  

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

سلام رویاجان عزیزم امیدوارم همیشه خنده روی لب خودت وعزیزانت بشینه🌹عزیزم درجریانی که خیلی وقت پیش دعوای بدی بین منوهمسرم رخ دادکه من بابی سیاستی تمام هی بدوبدترش میکردم حتی زندگیم به جدای کشیده میشدکه خداشماوگلبوته عزیزوسرراهم قراردادوکم کم زندگیموتونستم سروسامان بدم هنوزم خیلی راه دارم تابه شمابرسم ولی این چندوقت ازخودم راضی بودم همسری که قبلناپیشم دردودل نمیکردالان راحت دردودل میکنه چون میدونه نمیزنم توبرجکش راحت تصمیماتشوبهم میگه ومن زودواکنش نشون نمیدم مثلابگه تصمیمم اینه فلان کارومیکنم نمیگم نه فکرت اشتباهه وهزارتابارمنفی بجاش میگم عزیزم اونقدربهت اعتماددارم ومیدونم تصمیمی به ضررآیندمون نمیگیری وخودت میدونی بااین جملم بیشترفکرمیکنه تاتوآینده ضرری واسمون نباشه یااگه مخالف باشم درکنارجمله بالامیگم ولی نظرم اینه بازم خودت میدونی

عشقای زندگیم همسرمودخترم😘😘❤❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز