2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست

دیگه مثل قبل سرزنگ زدن یااس ندادنش دعوادرست نمیکنم هرچقدردیرجواب پیامموبده منم همونقدردیرجواب میدم حالاچه ۵دقیقه چه یساعت.اگه جوابمونده هی پشت سرهم ازش نمیپرسم جواب ندادی کجایی و...قبلناواقعاآویزونش بودم واونم هی عاصی میشدالان دیگه شدت وابستگیموکم کردم ازبس قبلنادنبالش بودم اون هی ازم دورمیشدومیگفت دوستدارم ازخونه دورشم ازبس مثل چسب بهم چسبیدی یکم برودنبال کارات واین جملش بهم برمیخوردویه دعوای جانانه درست میکردم😊ولی ازوقتی که سیاست زیاددردسترس نباشویادگرفتم ودارم روروابطمون پیادش میکنم کم کم داره درست میشه حتی خودم ازدرون حس بهترومستقل تری دارم🌹شرمنده دوستان اگه پرحرفی کردم ولی گفتم شایداین حرفام واسه کسی کاربردداشته باشه🙈

عشقای زندگیم همسرمودخترم😘😘❤❤
خداروشکر عزیزم 🌹 تشکر ویژه که این خبر عالی رو بهم دادی  خیلی خوشحالم برات از ته دل که تونستی ...

همونجوری ک گفتین واقعا وقتی ادم از ته قلبش احساس کنه این ازادی حق طبیعیه ترس از وجودش خارج میشه هرباردودل میشم باخودم میگم تو هیچ فرقی با بقیه نداری ببین شوهرت چ راحت رفت امد میکنه این حق توعه ک مثل امادی اطرافت باشی حرفای شما رویا جون برای من قوت قلب شدن از ته قلبم برات ارزوی موفقیت های روزافزون دارم نکته ای چیزی برای من داشتین خوشحال میشم بگین چون ب حرفاتون ب انرژی ک ب من میدین نیاز دارم مثل یک مادربامن همراه بودین ممنونم😍

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام رویا جون.میخواستم ازتون تشکر کنم بابت تاپیک خوب و مفیدی که گذاشتین و چقدر راهکارهاتون بدردم خورد. مخصوصا تو زمینه شجاعت و دیگه اون ترس قبلی رو از همسرم ندارم.و چقدر تجربیات خودشناسیتون رو دوست دارم و آرزو میکنم که روزی برسه تا مثل شما یه زن قوی و با اراده بشم .خیلی دوستتان دارم و از خدا براتون سلامتی و طول عمر باعزت همراه با یه زندگی عالی و سراسر خوشبختی رو خواستارم.😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

درود بانو 💖 انجام ندادن کارهای شخصی شوهر و دلسوزیهای زیاد از حد و مادرانه  مثلا زیاد اینو نخ ...

سلام عزیزم 

ممنون میشم منم راهنمایی کنی

ما 5ساله ازدواج کردیم و ی پسر 4ساله دارم

شوهرم 12سال از من بزرگتره.

30 سالمه. 

مشکل من و شوهرم 99 درصد مواقع خاهرش باعثش بوده. مادرشوهرم فوت شده و خاهرشوهرم چندسال بزرگتر از شوهرمه و مجرد و معاون مدرسه.. با برادرشوهرم زندگی میکنه. 

محل کار شوهرمم نزدیک خونشونه.

شوهرم خیلی حساب میبره از خاهرش اصلن نمیخاد کوچکترین کاری کنه ک ناراحت بشه. مثلا خاهرش میگ شب یلدا بریم خونه بابا. اگر شوهر من قبلش با من برنامه ریزی هم کرده باشه کنسل میکنه ب حرف خاهرش. یا مثلا هفته پیش ما مهمونی بودیم خاهرش زنگ زد گفت اومدم خونه بابا ک نزدیک خونه ما هستش. و نفهمیدم چی گفتن. ولی شوهرم گوشیو ک قط کرد زمین تا اسمون فرق کرد دوروز بعدشم سرسنگین بود باهام بعدم سر ی بیرون رفتن بحثمون شد حرف خاهرشو کشید وسط ک تو چشم دیدنشونو نداریو من اول خانوادم بعد تو... نمیخای هررررری. این جمله رو هروقت دعوامون میشه میگ میدونه من خیلی بدم میاد. اوایل میرفتم از خونه ولی الان خودم خسته شدم از رفتن. 

درصورتی ک من باخاهرش مشکلی ندارمو خوبیم باهم. فقط دوس ندارم شوهرم انقد تحت تاثیرش باشه ک من هرجا میرم استرس داشته باشم اونا نفهمن. 

اینو بگم ک ما وقتی اشتی هستیم مشکلی توی رابطمون نداریم توی چیزای دیگم همینطور مگه اینکه همچین چیزایی راجب خاهرش پیش بیاد. 

شوهرم ازاون شب ک بحثمون شدو این حرفارو بهم زد ک اول خانوادم... جای خابشو جدا کرد ازم. منم توی رفتارم نشون میدادم ناراحتم هنوز. ده روز گذشته ولی هنوز توی اتاق میخابه و قهره. چیکار کنم ک این اخلاقشم ترک کنه واقعن زشته عین بچه ها میره یجای دیگ میخابه. 

وقتی خوبیم خیلی خوبه هااااااا. من چیکار کنم ک بفهمه خاهرش مسافرت میره مهمونی میره خب مام ادمیم حق داریم ی هفته جای دیگه ای ب جز پیش اونا باشیم.

خاهرش خیلی سیاستمداره اصلن مستقیم ابراز ناراحتی راجب چیزی نمیکنه یا حرفی ک میخادو نمیزنه ولی شوهرم چون میشناسش میفهمه بهش برخورده مثلا ما رفتیم خونه خاهرم یا عمم یا هرجا... 

اخرهفته ک میشه اگر خاهرش جایی مسافرتی خریدی کاری نداشته باشه کلید میکنه ک ما بریم. منم مشکلی ندارم ولی وقتی ما توی مهمونی هستیم زنگ میزنه ک نمیتونیم برگردیم چون خانوم اومده خونه باباش. 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
عزیزم 90 درصد مردها اگه از این قضیه حرفی بزنی زیر بار نمیرن و گاهی مشکلی از جانب خودشون نمیبینند&nbs ...

سلام رویا جون خوبی عزیزم 

من بزرگترین مشکلم با همسرم که فک میکنم ۹۰ درصد مشکلم همینه اینه که ۱۳ ساله با مادرشوهر تو یه ساختمون هستیم مادرشوهرم بیوه هست و بزرگترین پسرش شوهرمه دومی تازه نامرد کرده و کوچیکم نیس ۳۰ سالشه ولی کلا مادرشوهرمو انداخته گردن ما چون شهر دیگه برادر شوهرم زندگی میکنه ما الان ما چون هم تنگه و اینکه مادرشوهرم تو این مدت خیلی رابطه مارو خراب کرده و اینکه بچه هام هم بدتربیت شدند و واقعا دیکه سخته اینجا موندن اینم بگم بالا رو شوهرم ساخته پایین واسه مادرشوهرمه و سند به نامشه و میگه تا لحظه مرگم همین خونه هستم اینجا شهر ما خونه شریک غریبه نمیخره مگه اینکه فامیل بخواد حالا با ورود بچه سومم کمی شوهرم به فکر خونه جدا افتاده چون خونمون کوچیکه ولی مادرشوهرم خیلی باسیاسته و درکل شوهرم به حرف خواهر و مادرشه تا من حتی به ناحق هم باشه هیچ ارزشی هم واسه منو بچه هام نمیزارن دخترام وقتی میرن‌ پایین حتی جلوی مهمون هم باشه اگه بچه یکم شیطونی کنه میزنه و از خونه میندازه بیرون خیلی بریدم به شوهرم گفتم اگه تا تابستون اواخرش خونه جدا نگیری برای همیشه میرم اونم بهونه میکنه پول ندارم و باید خونه رو بفروشم و ... میگه سعی میکنم در آینده مثلا چندسال بعد حالا اگه برادرم راضی بشه بیارم اینجا و خونه رو بهش بفروشم ولی برادر شوهرم راضی نیست بیاد و مادرش رو نگه داره بنظرت چکار کنم شوهرم قبول کنه به زودی از اینجا بریم خیلی درماندم مشکلاتم واقعا زیاده مادرشوهرم و بقیه اعضای خانوادش باعث شدن زندگی برامون جهنم بشه طولانی میشه فعلا تا همین حد نوشتم ببخشید که زیاد شد 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤

سلام رویا جان،

من بلاخره دندون لق و کندم انداختم دور. خیلی درد داشت و داره دوازده سال زندگی کم چیزی نیست اومده بودیم زندگی بسازیم داغون شدم وقتی فهمیدم اون وقتی که گذاشته بود رفته بود با یکی دیگه بود ومن مثل خوره افتاده بودم به جون خودم که چی شد چیکار کردم اینجوری شد و بدتر از اون که خانمه شوهر داره با زن شوهر دار. برگشتش هم بخاطر همین بود ظاهراً مثل اون خانم زندگی داشته باشه ولی با هم باشند فکر میکردم این چیزا تو فیلمهای نگو زندگی خودم فیلم شد. خیلی روزگار برام سخت گرفت هم خیانت دیدم هم با بیمار روانی ده سال سر و کله زدم. امیدوارم بتونم دوباره به روزای شادم برسم. نمی‌خوام جو تاپیک و بد کنم ولی خانمها برا روزهای مبادا پس انداز داشته باشید به هیچ مردی اعتباری نیست مال من خیر سرم رتبه دو رقمی کنکور بود بچه سربزیر و درس خون آخرش این شد...

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

سلام  رویا جون خدا خیرت بده که به ماها کمک میکنی خواهشن  بمن هم ی راه حل بده مشکل من تو زندگیم خودم هستم خیلی تنیلم بدنم سسته توان هیچ کاریو ندارم ب وقتش شام نهار ندارم همیشه شوهرم میاد بعد چند ساعت بهش شام میدم یا چای طفلی هیچی نمیگه خونرو هم بزور تمیز میکنم اونم چن روز ی بار قبلنا اینجور نبودم رو تمیزی خونه خیلی حساس بودم اما الان انگار یه مرده هستم خونمون  ب مامانم اینا یه چن قدمیه همش میرم اونجا اونجارم کثیف میکنم مامانمم اعصبانی میشه میگه برو خونتو تمیز کن این چه وضعشه خیلی ناراحتم

راستی رویا جون یا همسرمم مشگل داشتم که چن ماهی تایپک های تورو و گلبوته جون رو خوندم اخلاقمو بهتر کردم همسرمم خوبه مشگلم رفع شده خدا خیرت بده رویای عزیزم مرسی که هستی و کمک میکنی فقط ازت خواهش دارم بهم راه حل بگو خیلی خستم دوست دارم خونم تمیز باشه خواهر کوچیک ترا خودم انقد با دیسیپلینه خانوادم همش میگن از کوچیکترازخودت یاد بگیر خودمم یه فرش دارم بافتنی ن درستو حسابی اونو میبافم ن کارامو میکنم الان دو سالی میشه اینجورییم قبلنا انگار وسواس داشتم الان برعکس خیلی شلخته شدم به قول مامانم که ن ب اون موقع هات که تو تمیز کردن شورشودرآورده بودی ن به الانت

رویا جون ببخش که انقد سرتو بدرد میارم باورکن این حرفمو نمیتونم بکسی بگم درکل ازخودم بدم میاد خیلی خیلی میخواهیم جایی بریم باید ملت چن ساعت منتظر من باشن همه ازم ناراضین حقم دارن میخوام برم جایی همه لباسارو بهم میریزم نمیدونم چرا اینجورییم ینی اگه کسه دیگه ای بجای شوهرم بود تحملم نمیکرد

سلام رویا جان، من بلاخره دندون لق و کندم انداختم دور. خیلی درد داشت و داره دوازده سال زندگی کم چیزی ...

ازینجور ادما رهایی اول خوشبختیه... درسته جدایی دردناکه مخصوصن اولش ولی کم کم انقد ذهنت باز میشه متوجه میشی چقد زندگی لذتبخشه. اون ادمی ک خیانت میکنه اصلن لایق تو نیس. ببخش نظر دادم امیدوارم ناراحت نشی

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
ازینجور ادما رهایی اول خوشبختیه... درسته جدایی دردناکه مخصوصن اولش ولی کم کم انقد ذهنت باز میشه متوج ...

نه دیگه تموم شد حتی رفته بود با کادو و...پیش خونواده ام واسطه بشند گفتنم گناهش قابل بخشش نیست. افسوسم برا اون یه سال آخره که گذاشتم برگرده و کلی اذیت شدم روحا. 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.

سلام رویا خانم

جواب همه رو دادین جز من😪😪

تازه دیر به دیر سر میزنین به سایت من جوابم نگرفتم🥲🥲.من از لحاظ کاری به مشکل خوردم.شدید.سردرگمم

یعنی دست به هر کار میزنم موفق نمیشم.نمیتونم شغل‌دلخواهم گیر بیارم.

توصیه تون به من چیه؟

برای کسایی که کسی ندارن از لحاظ شغلی ،رشته تحصیلی مشورت بگیرن پیش کی برن به نظرتون؟

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام رویا جان من تازه با شما اشنا شدم شوهرم مرد خوبیه ولی یه ایرادهایی داره که خیلی منو ناراحت میکنه مثلا بدون فکر زیاد حرف میزنه همش از من ایراد میگیره میگه سبزه ای . یا تپلی یه جوری منو میخاد کوچیک کنه. شوخی هایی زننده زیاد میکنه. بعد اینکه زیاد از زنای دیگه تعریف میکنه مثلا  داخل گوشی کسیو میبینه میگه چقدر خوشگله .من خیلی ناراحت میشم بهشم که میگم میگه تو بد دلی.ایراد دیگه ای که داره خیلی طرف مادرشه میگه اگه بحثی پیش بیاد حتی مقصر مادرم باشه من باز میگم تقصیر کار تویی. ادم دهن لقی هست هرچی پیش بیاد میزاره کف دست مادرش من نمیدونم باید چیکار کنم تا درست بشه میشه بهم راهکار بدین

سلام رویا جون.رویا جون شما چقدر برای بچه ها تو طول روز وقت میزاری من الان دارم برا کنکور ارشد میخونم یه وقتها که میرم سر درسم عذاب وجدان میگیرم در مورد بچه ها که بهشون نمیرسم.به نظرتون چقدر زمان برای بچه ها تو طول روز باید گذاشت. ممنون میشم مثل همیشه از  راهنمایی خوبتون بهره ببرم😊😘😘

قدیما می‌گفتیم ماه عسل 😁😁

سلام رویا جان خوبین

من از اول با تاپیکاتون همراه بودم و همه رو خوندم حتی تاپیک گلبوته منتهی با یه نام کاربری دیگه

مشکل من بددهنی و فحاشی همسرمه بیخودوبی جهت فحش میده واسه یه مسائل بی ارزش

مدام هم در مورد خونوادم حرف میزنه و بی احترامی میکنه و صد البته که من هم جوابشو میدم و نمیتونم خوددارباشم

به نظرتون چکار کنم دلم میخواد که جواب ندم تا سر فرصت حرفمو بزنم اما اون لحظه مخم هنگ میکنه.

البته که حرف منطق هم حالیش نمیشه

مثلا بخواد حتی فردا راجع به رفتارش و علتش حرف بزنم مدام میگه هیس هیچی نشنوم. خسته شدم از دستش

دو تا هم بچه دارم نمیدونم چکار کنم😣😣

سه جهار جلسه مشاوره رفتم میگه باید خودابرازی کنی با بیان درست ولی اون لحظه ی عصبانیت هیچی یادم نمیمونه هر چی میگه جوابشو میدم😐😐

2791
2779
2792