2777
2789

من دارم این همخ رفتم دکتر اخرم دکتر از سرش انداخت منو چقد هزینه ازمایش هورمونی دادم سونو داحلی و هزینه اسنپ و هزینه ویزیت

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

لایک کنید منم بخونم هرچی گفتن

abzarek.ir/service-p/msg/4298276 خوندی جواب ندادی؟یا هنوز ندیدی؟نمیدونم... صدا میاد شایدم خوابیدی فردا منو ندیدی راحت شدی🫠 دلپیچه دارم قرص خوردم ممکنه خوابم ببره بیا دیگه جون من:) بخدا تا چند دقیقه دیگه نیای دیگه حتی سایتم نمیام جدی میگم بجون خودت قسم حالا میخوای جدی بگیر میخوای بخند رد شو❤️ من جواب دونه دونه پیامتو میدم تویی که میری پشت سرتم نگاه نمیکنی اگه شناخت داشتی فحش نمیدادی بهم که جوابتو ندادم ! قبول نمیکنم چون حوصله ندارم حرفاتو بزنی بعدش برینی بهم اصلا خیلی ناراحت شدم بخدا همون گمشم بهتره 💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فک نکنم کسی مثل من تنبلی داشته. من شاید سالی سه چهار بار پریود میشدم.

اوایل با آمپول پروژسترون و قرص مدروکسی پریود میشدم

بعد رفتم سراغ داروهای گیاهی و رازیانه مصرف کردم.بعد از چند ماه خوردن رازیانه بدون مصرفش هم تا چندین ماه پریودم به نظم می افتاد ولی اونم برای سینه مشکل ایجاد میکنه.

الآنم که باردارم قبلش ۷ ماه پریودم منظم شد که الان به لطف خدا باردارم . اونم تنها راهش برای من کم کردن وزن بود.نه با رژیم و ورزش. به صورت اتفاقی پارسال تو باغ مون کار زیاد بود و منم چون فعالیتم زیاد شد وزن کم کردم و خود به خود تنبلی تخمدان رفع شد

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارو فقط مصرف نکن ..ورزش وزن کم کردن شکر وشیرینی نخوردن درمان میشه منکه خودم درمانش کردم 🙂

هیچچچ درمانی وجود نداره

حللا من پریود میشم خیلی ها نمیشن

چرا دارو نخورن؟ اونطور ک بدتر عذاب میشن

برای من موقت در حد ۳ ماه چون فقط موی چونه داشتم

تبلی. تخمدان نداشتم

اما مدتی کیست داشتم و وروژست میخوردم از اونجایی که وروژست باعث خواب رفتن تخمدان ها میشه بعداز بهبود کیستم دکتر بخاطر اینک تخمدان هام رو از حالت خواب دربیارن

بهم قرص اوزیل داد

فوق العاده قرص خوبیه

مخصوصا برای تخمدان ها

😇

هیچچچ درمانی وجود ندارهحللا من پریود میشم خیلی ها نمیشن چرا دارو نخورن؟ اونطور ک بدتر عذاب میشنبرای ...

تنبلی برای من باعث نازایی شده بود. با اون شدتی که من دچارش شده بودم این دوتا بچه واقعا معجزه حساب میشن برام. من کاملا سرخود بدون مراجعه به دکتر با مصرف داروهای گیاهی باردار شدم. البته بچه اولم رو. یه پودرهایی بود باید با آب انگور میخوردم . یا پیاز درمانی کردم .یادآوریشون هم حالمو بهم میزنه ولی مجبور بودم. بچه دوم رو هم که فقط با کم کردن وزنم باردار شدم. انگار یه شوک لازمه به بدن وارد بشه. چون من اون موقع ۶۲ کیلو بودم و وزنم زیاد نبود. ولی تو بارداری دومم ۷۸ بودم که رسوندمش به ۷۳

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40