2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویا خانم جواب همه رو دادین جز من😪😪 تازه دیر به دیر سر میزنین به سایت من جوابم نگرفتم🥲🥲.م ...

سلام عزیز.حتما رویا جون پیامتون رو ندیدن چون پیامها زیاد و پشت سر هم شاید هم فراموش کردن.وگرنه رویا جون همه پیامها رو خالصانه و بی منت جواب میدن.انشاءالله زود میان و شما هم مشکلتون حل میشه😊😊

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@roya_am    سلام رویا خانوم جونم عیدتون مبارک انشالله سالی پر از برکت سلامتی پول و دلخوشی داشته باشی جانم🥰🤲🏼😘❤

رویا خانوم یه مشکلی پیش اومده و من موندم چ رفتاری کنم .....

من همسرم اصلا پنهون کاری نمیکرد کاراشو ازم به هیچ وجه ولی امروز متوجه شدم توسط دختر خواهرم ک روبیکا نصب کرده وحسابش رو جذف نکرده و وقتی خواهر زادم گفت انکار کرد درصورتی ک من دیدم رنگش یهو قرمز شد و گفت ن من نصب نکردم منم گفتم رو ب خواهر زادم ک عزیزم نصب نکرده دیگ بعد خواهر زادم گفت ن خاله نصب کرده من حشاب کاربیش ررو دارم حقیقتش داره دستو پام‌میلرزع و از اونموقع سکوت کردم و نمیدونم باید چیکار کنم

و ب سکوتم ادامه میدم چون نمیخوام طوری رفتار کنم ک بگ خوب کردم نصب کردم یا حتی حاشا کنه دلمم‌نمیخواد علتشو بفهمم ک چرا نصب کرده چون میتونه راحت دروغ بگ همینطور ک‌بهم‌نگفت و نصب کرده

این هم بگم ک چند وقت پیش ی مشکلی پیش اومد برای خواهر زادم و برادر زادش ک بهم‌چت کردن و این داستانا و گفت روبیکا چجوریه فلانی گفته خواهر زاده منو تو روبیکا پیدا گرده و همینطور هم‌بوده منتهی چون شماره هاشون ذخیره بوده تونسته توی روبیکا بهش پیام بده (ب خواهر زادم برادر زاده همسرم)و من بهش گفتم یه چیزی مثل اینستا هستش و همدیگه رو پیدا میکنن از هر شهری باشن حقیقتش نمیدونستم ک چجوریه و اینطوری گفتم الان از همه بیشتر از این ناراحتم ک میدونسته و نصب کرده .....

واقعا اعتمادم از بین رفته حدود ۶۰،۷۰ درصدش و فکرم خیلی جاهی بدی داره میره نمیدونم‌چیکار کنم....

فقط از این پنهون کاریش خیلی خیلی ناراحتم و نمیدونم باید چطوری رفتار کنم تا دیگ تکرار نکنه خیلی حالم بده ب کمکتون نیاز دارم 💔💔💔💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام رؤياي عزيز من هيچوقت فكر نمي كردم در ني ني سايت پست بزارم، هيچ اعتقادي به اين سايتها نداش ...

درود بانو 🌹

الان زندگی شما در مرحله رشد عشق و عمیق شدنش هست و کمی با گذشته و مرحله قبل متفاوت هست 

مردها سنشون که میره بالا ابراز عشقشون اینجوری میشه 

پس نگران نباش 

خیلی از خانمها اشتباه برداشت میکنن و کناره میگیرن و روابط درست در همین نقطه از زندگی میره به سردی 

ولی اگه زیرک باشی میتونی با دلبری های گذار (یعنی دلبری کنی و رهاش کنی که بیاد دنبالت)

و ایجاد حس و فضای شاد خونه دوباره کلماتی ازش بشنوی  و اگه عادتش بدی تا سنین بالا هم سعی در محبت کردن و جلب توجهه شما رو داره 

من متوجه این موضوع شدم و این موارد رو رعایت کردم 

شوهرم الان بالای 50 هست ولی دیروز برای یک مهمانی لباس تهیه کرده بود بعد که من لباسم خودم رو نشونش دادم ...رفت بلوز خودشو عوض کرد و هم رنگ لباس من گرفت و اومد وقتی علت رو پرسیدم گفت میخوام با عشقم ست کنم 😍

این یه مدل ابراز عشقه ولی کلامی هم داره 

البته به همون دلیل که بالا گفتم قبلا نداشت ولی به مرور دوباره شد مثل اول 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
همونجوری ک گفتین واقعا وقتی ادم از ته قلبش احساس کنه این ازادی حق طبیعیه ترس از وجودش خارج میشه هربا ...

عزیزم برات آرزوی تندرستی و شادی دارم 

فقط اینکه همیشه و در همه حال برای خودت حق آزادی 

و حق خوب و شاد زندگی کردن و لذت بردن از لحظات زندگی رو قائل بشی دیگه همه چیز حله 👌👌

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون.میخواستم ازتون تشکر کنم بابت تاپیک خوب و مفیدی که گذاشتین و چقدر راهکارهاتون بدردم خور ...

ممنونم عزیزم چقدر خوشحال شدم پستت رو دیدم و تشکر از دعای خوبت امیدوارم انرژی مثبت دعات برگرده به زندگیت و نور عشق و شادی رو هر روز ببینی 🌹🌹

سلام عزیزم  ممنون میشم منم راهنمایی کنی ما 5ساله ازدواج کردیم و ی پسر 4ساله دارم شوهرم 12سال ...

عزیزم مشکل شما نداشتن سیاست هست 

و با رفتارتان شوهرتان رو حساس کردید 

البته گفته هاتون بحق هست ولی راه مقابله و حل مشکل درست نبوده 

مشابه این رو من در همین تاپیک توضیح دادم 

حالا نکات اساسی که باید بهش توجه کنی رو میگم (چون تا حالا تو تاپیک این نکته رو نگفتم الان توضیح میدم )✔✔✔✔✔✔✔تا دوستان دیگر هم استفاده کنن

اول باید شناخت شخصیت از شوهر و خواهر شوهرت پیدا کنی تا در حل این مشکل موفق بشی 

بعد بری سراغ شوهر و طوری رفتار کنی که باور کنه خواهرش مثل خودش دوست داری 

این دو تا حسن داره ...شوهرت میاد طرف تو و دوم اگه خواهرش حرفی زد در مقابل از  محبت شما دفاع میکنه ...

مثلا خواهر شوهرت مدیر مدرسه هست 

میدونی مدیرها مدرسه چجوری هستن ...غالبا

پرتوقع 

خودرای 

حالت چهره مغرورانه دارن حتی نگاهشون 

و ....

اینا جز وجودشان شده و روی رفتار با خانواده هم تاثیر داره 

پس حالا میدونی علت حساب بردن شوهرت چیه 

جذبه ی مدیریت خواهر شوهرت 

حالا اگه شما هم بعد از ایجاد باور در ذهن شوهرت همون جذبه رو در خودت ایجاد کنی البته کنارش ناز و دلبری هم باشه ... در کنترل زندگیت موفق خواهی شد 

✔✔✔✔یکی از دلایل موفقیت من این بود که مشکل رو فقط مشکل نمیدیدم بلکه از اون به عنوان کلاس درس و حل خودش استفاده میکردم و میکنم .....

ممنونم عزیزم چقدر خوشحال شدم پستت رو دیدم و تشکر از دعای خوبت امیدوارم انرژی مثبت دعات برگرده به زند ...

ممنونم عزیز. منم خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم و تونستم با استفاده از تجربیاتتون یه زندگی عالی و آروم رو بسازم.امیدوارم اثر این کار خیرتون چندین برابر به زندگی خودتون و بچه هاتون برگرده. خیلی برام عزیز هستین و با اینکه شما رو ندیدم ولی خیلی دوستتون دارم .همیشه در عشق و نور باشین😘😘😘💋💋

@roya_am

سلام رویاجون نوروزت مبارک ، آرزو میکنم سالی پر خیر و برکت در همه ابعاد پیش روی داشته باشی. ممنون میشم منم کمک کنی عزیزم ،  همسرمن خیلی زیاد زیر سلطه مادرشه و خودش قدرت تصمیم گیری نداره ما با هم هر مشورتی میکنیم برنامه ای میریزیم حتی با کمک مشاور تصمیمی میگیریم و  اوکی میشه  تا به مادرش میگه همه چی خراب میشه از مسایل کوچیک بگیر تا مسایل مهم   ، تو همه چی همین داستانه  خیلی زیاد تحت تاثیر مادرشه ،  واقعا خسته شدم راهی وجود داره این مسئله حل شه ؟ 

@roya_am

سلام رویاجون نوروزت مبارک ، آرزو میکنم سالی پر خیر و برکت در همه ابعاد پیش روی داشته باشی. ممنون میشم منم کمک کنی عزیزم ،  همسرمن خیلی زیاد زیر سلطه مادرشه و خودش قدرت تصمیم گیری نداره ما با هم هر مشورتی میکنیم برنامه ای میریزیم حتی با کمک مشاور تصمیمی میگیریم و  اوکی میشه  تا به مادرش میگه همه چی خراب میشه از مسایل کوچیک بگیر تا مسایل مهم   ، تو همه چی همین داستانه  خیلی زیاد تحت تاثیر مادرشه ،  واقعا خسته شدم راهی وجود داره این مسئله حل شه

سلام رویا جون خوبی عزیزم  من بزرگترین مشکلم با همسرم که فک میکنم ۹۰ درصد مشکلم همینه اینه که ۱ ...

درود بانو 

از اینکه شوهرت کمی به فکر افتاده خیلی خوبه و جای امیدواری هست 

مشابه پست شما پاسخ دادم 

ولی مداومت شما با احترام گذاشتن به شوهرت و ماندن روی حرفت شما رو به موفقیت میرسونه

گاهی نباید فقط خواسته رو گفت و تکرار کرد 

کمک کردن به شوهر و راهنمایی هم بسیار کارساز هست 

مثلا پول نداره خونه بخره به اجاره آپارتمان راضی باشید و یا کمک مالی اگه میتونی انجام بدی 

مدل بیان مشکل خیلی مهمه 

باید نشون بدی با مادرش رو دوست داری ولی 

بخاطر مشکلات قصد داری که جدا زندگی کنی 

برای این کار اول مشکل رو بیان کن و بعدش جای بد گویی از مادرش بگو خوب اونم سنش بالاس تحمل شلوغ کاری بچه رو نداره حق داره ...از طرفی هم نباید بچه رو زد و بد رفتار کرد باهاش

منم نمیتونم بی احترامی کنم ... مثل مادر خودم هست پس بهترین راه رفتن از اینجاست  

[QUOTE=229208166]سلام رویا جان، من بلاخره دندون لق و کندم انداختم دور. خیلی درد داشت و داره دوازده سال زندگی کم چیزی ...[/QUOTE

عزیزم من از همون اولا که باهات آشنا شدم از شخصیت و رفتارش متوجه شدم که اصلا تکیه گاه و همراه و شریک مناسبی نیست حالا که خیانت هم کرده .....

ولی نمیتونم اون واقعیتی که درک میکنم رو مستقیم بگم ....

الان خداروشکر که راحت شدی و آزاد از این همه اتفاقات بد و آدمهای بدتر 

از الان زندگی کن و از لحظه هاش لذت ببر ❤❤❤ 

راستی رویا جون یا همسرمم مشگل داشتم که چن ماهی تایپک های تورو و گلبوته جون رو خوندم اخلاقمو بهتر کرد ...

ببین عزیزم تنبلی و بی حوصلگی همیشه از عادت و خوی طرف نمیاد 

اول اینا رو در خودت کنترل کن 

تنظیم بودن هورمون ها ...گاهی بدون علامت ظاهری هست 

دوم کنترل ویتامین ها مخصوصا آهن ..ایی ...دی و گروه ب 

سوم وجود افسردگی که از درجه کم هست تا ....

اینایی که بالا گفتم برای اشخاصی که ازدواج میکنن بسیار اتفاق میوفته و حتی خود شخص هم متوجه نیست 

سلام رویا خانم جواب همه رو دادین جز من😪😪 تازه دیر به دیر سر میزنین به سایت من جوابم نگرفتم🥲🥲.م ...

درود عزیزم 

پست شما اگه لایک شده ولی پاسخ ندادم حتما مشابه اش در تاپیک بوده و جواب دادم

ولی اگه لایک نشده جا مانده که عذر میخواهم

من در وقت استراحت و با عجله میام سایت 

و مشغولیت زندگی برام وقت آزاد نذاشته عزیزم 

در مورد کار و شغلتون و تحصیلتون فقط یه مشاور حضوری با بررسی شرایط زندگی و شهری که در آن هستید میتونه کمکتون کنه 

موفق باشی 🌹