2821
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان من تازه با شما اشنا شدم شوهرم مرد خوبیه ولی یه ایرادهایی داره که خیلی منو ناراحت میکنه ...

درود بانو 

در مورد ایراد گرفتن از شما 

حتما خودتان ایرادی گرفتید از اندامتان 

مثلا وزنم زیاده و باید رژیم بگیرم یا رنگ پوستتان

البته این دلیل نمیشه که مردی به زنش اینجوری بگه 

ازاین به بعد هر وقت گفت یه نگاه کن و لبخند بزن و هیچی نگو سرتو بالا بگیر و برو خودتو مشغول کاری کن حتی بهش بگو من میوه میخوام بخورم تو هم میخوای؟

باید نشون بدی حرفاش برات اهمیت نداره و اصلا قبولشون نداری 

و گاهی در فرصت مناسب با اعتماد بنفس از خودت تعریف کن ولی اصلا انتظار جواب یا نظر شوهرت نمون 

من خودم با تعریف از موهام کلا نظرشو عوض کردم ولی به روشی که بالا گفتم 

یعنی گفتم ولی اصلا منتظر نظرش و تأییدش نموندم 

زن باید کمی خودستا و اعتماد بنفس بالا داشته باشه خاکی بودن فقط باعث میشه بقیه بیشتر خاکیت کنن ....

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا جون.رویا جون شما چقدر برای بچه ها تو طول روز وقت میزاری من الان دارم برا کنکور ارشد میخونم ...

درود آرام جان 

این مشکل خیلی از مادرهایی هست که کار یا درس دارن 

ولی اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

شما هم باید زندگی و پیشرفت کنید و این برای بچه ها هم مفید هست و مطمئنا در آینده راضیتر خواهند بود 

ولی اگه کم وقت دارید همون کم رو کامل و با کیفیت براش انجام بدید این خیلی با ارزشتر از این هست که مدام کنارش باشی و اصلا باهاش وقت خاص نداشته باشید 

موفق باشید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویا جان خوبین من از اول با تاپیکاتون همراه بودم و همه رو خوندم حتی تاپیک گلبوته منتهی با یه ن ...

درود بانو 

در این مورد خودتون هم باهاش همراه میشید پس توقع توجه به اعتراضتون رو نداشته باشید 

شما باید یه مدت مثلا چندین ماه سکوت کنی و جوابشو ندی 

رفتارتو باید عوض کنی باید نشون بدی آرامش داری و ازش لذت میبری بعد که شوهرت شما رو اینجوری دید و باور کرد میتونی اون موقع باهاش صحبت کنی ...

درود بانو  در این مورد خودتون هم باهاش همراه میشید پس توقع توجه به اعتراضتون رو نداشته باشید&n ...

ممنون عزیزم😘😘😘

همون سکوووووت خیلی سخته اما مثل اینکه تنها راه چاره همینه ممنون که جواب دادین

پس فعلا سکوت میکنم ببینم نتیجه چی میشه

اگه نتیجه گرفتم حتما میام میگم

درود خدمت دوستان عزیزم 🌹🌹

از اینکه تاپیک قفل بود عذر میخواهم ولی احتیاج به کمی دور بودن و استراحت داشتم 

ولی خواهشی که از شما دارم اینه که قبل از بیان مشکل حتما حتما حتما تاپیک رو بخوانید چه در مورد کودک و چه در مورد زندگیتان 

علت گذاشتن مطالب همین هست که دیگه در مورد مسایل تکراری صحبت نشه 

و در ضمن من در مورد خیانت اصلا تجربه ای ندارم *********

و درخواست دوستی هم قبول نمیکنم چون خصوصی واقعا اذیت میشم پیامها خیلی جابجا میشه و وقتم گرفته میشه

هر روز نمیتونم بیام سایت پس سوالتون رو بزارید اومدم حتما جواب میدم 

در آخر ممنونم که به من اینقدر لطف دارید باعث افتخار منه که دوستایی مثل شما دارم 🌹🌹😍😍😍

@paradais93  

درود عزیزم حالت خوبه ؟امیدوارم که همیشه شاد و سرحال باشید 😍😍😍3

ای جان جانم جانم بهتر از این نمیشد دیروز از قضا میخواستم تاپیک بزنم بگم حیف که یکی از تاپیک های خوب بسته شد ولی دستم به دگمه اکی نرفت.

گفتم شاید خود رویا جان سرش شلوغه. 

قربون خدا برم هر چی از دلم میگذره بهم میده.

و من چقدر خبر دارم :) 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
@paradais93     درود عزیزم حالت خوبه ؟امیدوارم که همیشه شاد و سرحال باشید 😍😍😍 3

خدا رو شکر که حالتون خوبه

خوشحالم که مجدد برگشتین😘😘

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز