2777
2789
عنوان

دعوای من با فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 74 پست

برادر شوهرم گوشیش رو در ارد ک زنگ بزنه ب شوهرم با زبون محلی خودم گفت برام ادم شده ک س کش فلان فلا شده و ....

من اصلا حرف نزدم دیدم داره زیاد روی میگه دیگه حق نداری بیایی خونمون خوبه تا دیروز پلاس خونه ما بودی و....گفتم من از خدامه نیام خونتون خودت ادم شدی من ادم بودم تورو زنت ادم کرده غلط میکنی ب بابام فحش میدی و...ش

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بود بیان خونه شما؟

بله ماهواره نصب کنن

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

زنگ ردم شوهر شوهرم بیرون بود گفتم داداشت با چه حقی این طوری حرف میزنه میگه دختر سک و.. اعصابش خورد شد گفت بیا پایین دارم میام خونه مامانم 

رفتم دیدم مادر شوهرم و خواهر شوهرم جبهه گرفتن چرا راه نداده بره خونه مگه خونه تو و.. گفتم فعلا من میشینم تو اون خونه شوهرم منو دعوا میکنه نمیتونم بی اجازه راه بدم بیان خونمون .

من هرچی گفتم اونا حرف خودشون رو زدن ک چرا نزاشتی بیاد خونه اون دیگه ن میاد خونت ن باهات حرف میزنه 

اخر جاری بزرگم گفت چرا تو گروه حرف شده دوییده ب شوهرش گفته  مقسر اونه توهم چرا راه ندادی بیاد ک اینجوری دعوا بشه 

الا ب نظر شما کدوممون مقسریم 

برادر شوهر بی ادبت😒اگه شوهرم بود میکشتش

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
برادر شوهر بی ادبت😒اگه شوهرم بود میکشتش

پس چرا اونا میگن من مقسرم یجور رفتار کردن حرفی نتونستم بزنم 

اصلا من این گروه تشکیل دا ن با قوم شوهر رو نمیفهمم🤨🤨🤨

هر سری یکی در میاد دوباره ی گروه دیگه میزنن 

عزیزم من خیلی متوجه نشدم چیشد 

یعنی برادرشوهرت به خاطر اون حرفت تو گروه ناراحت بوده بعد تو راهش ندادی بیاد ماهواره درست کنه بدتر عصبانی شده و فحش داده؟ 

الانم خانواده شوهرت میگن تقصیر توئه؟ 

خب خیلی افتضاح شده کاری نکن بشین تو خونت و کم پیدا باش و شوهرتو طرفشون کن 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
پس چرا اونا میگن من مقسرم یجور رفتار کردن حرفی نتونستم بزنم 

اه بگو منکه چیزی نگفتم  اون برادرشوهر بی ادب همه چی بارم کرد

غذا درست کن توش داروی اسهال بریز براش اه اعصابمو خراب کردن

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند