2777
2789
عنوان

دعوای من با فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستید بگم یا برای خودم مینویسم

هستیم ولی اینقدر سرعتت پایینه بین هر پیامت سی تا تاپیک دیگه میریم سر میزنیم

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
بعد دخترای جاریم رفتن .داشتم سعی میکردم ک خوابم ببره ساعت ۱:۱۰گیشیم زنگ خورد . دیدم جاریم گوشی رو بر ...

یعنی برادر شوهرت تو رو فحش میداد ؟

اگه شوهر من بود داداششو میکشت در ساعت

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

رفتم پایین داشتم ناهار میخوردم یهو برادر شوهرم اومد خونه مادر شوهرم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
یعنی برادر شوهرت تو رو فحش میداد ؟ اگه شوهر من بود داداششو میکشت در ساعت

شب کار بود نمیدونست تا دیشب فهمید 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
رفتم پایین داشتم ناهار میخوردم یهو برادر شوهرم اومد خونه مادر شوهرم 

خب زود بگو چیشد

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

خواهرش هوهرمم اونجا بودن ناهار برادر شوهرم به دامدشون گفت بیا برای ماهم ماهواره نصب کن اونم قبود کرد من جلو تر داشتم میمودم خونمون مادر شوهرم بهم غذا داد گفت تو ک میری بالا اینم بده ب جاریت گفتم من نمیتونم بدم و اومدم خونمو 

دختر خواهر شوهرم غذا رو اورد ب جاریم بده گفتم رفتنی بیا بالا کارت دارم بعد چند دیقه اومد گفتم من روم نشد پایین بگم تو به داییت بگو من نمیتونم اجازه بدم زنگ بزن از شوهرم اجازه بگیر بعد بیا داخل 

یعنی برادر شوهرت تو رو فحش میداد ؟ اگه شوهر من بود داداششو میکشت در ساعت

بیا عزیزم بقیش رو بخون

هستیم ولی اینقدر سرعتت پایینه بین هر پیامت سی تا تاپیک دیگه میریم سر میزنیم

بیا ادامش رو گذاشتم