2777
2789
عنوان

دعوای من با فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 74 پست
راهش ندادی بهتر شد یهو میومد کتکت هم میزد😐😐

اره خیلی از دستش دلخور شدم فکر کنم همین قصد هم داشت چون دومادشون گفت تو برو باشه منم درو سه قفله کردم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

چه کار عجیبی کردی که گفتی از شوهرم اجازه بگیر .تو عالم فامیلی جالب نبوده کارت ‌.

خیلی محترمانه میگفتی همسرم که اومد خونه مون بیایین ...

یا به شوهرت خودت زنگ میزدی که اون بگه ...

قشنگ انگار خودتم دوست داشتی که یه جرقه ای ایجاد کنی و آتیش بگیره نه؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا راه ندادیشون خونه خب؟؟برادرشوهرته دیگه غریبه ک نبود

اصن ماهواره میخان نصب کنن چ ربطی ب خونه شما داره؟

در هر صورت باید راه میدادی

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
چه کار عجیبی کردی که گفتی از شوهرم اجازه بگیر .تو عالم فامیلی جالب نبوده کارت ‌. خیلی محترمانه میگف ...

عزیزم با این ک ب خودم و بابام فحش داده بود میزاشتم بیاد خونمون و انگار ک اتفاقی نیوفتاده ؟؟

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
منکه هیچییییی نفهمیدم چ بد تعریف میکنی 

کجاشو متوجه نشدی کامل بود ک 

چرا راه ندادیشون خونه خب؟؟برادرشوهرته دیگه غریبه ک نبود اصن ماهواره میخان نصب کنن چ ربطی ب خونه شما ...

باید میومدن حیاط خون ما وصل میکردن ماهواره رو 

باید میومدن حیاط خون ما وصل میکردن ماهواره رو

حرفای برادرشوهرت ک خیلی زشت بوده ولی این ک توعم راشون ندادی منطقی نبوده اصلا

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
باید همون شب ک فحش زشت جنسیی بهت داده بود همه رو‌خبر دار میکردی اول هم سوهرتو ک حالا مقصر نشی

شب ساعت ۱ همه رو بیدار میکردم میگفتم اون این حرفارو زده 😳😳

حرفای برادرشوهرت ک خیلی زشت بوده ولی این ک توعم راشون ندادی منطقی نبوده اصلا

پس باید چیکار میکردم میومد تو و دفعه بد بدترین حرفارو بهم میزد 

شب ساعت ۱ همه رو بیدار میکردم میگفتم اون این حرفارو زده 😳😳

اولا ک گفتی ساعت یک شب ب جاریت پیام دادی اونم قطعا ازت میپرسه ک چیشده باید میگفتی اره فلانی ناراحت شده و داره ناسزا میگه پست گوشی صبح ک بالاخره بیدارشدی؟؟؟ ب مادرشوهرت میگفتی بعدم ب شوهرت میزنگیدب

اولا ک گفتی ساعت یک شب ب جاریت پیام دادی اونم قطعا ازت میپرسه ک چیشده باید میگفتی اره فلانی ناراحت ش ...

ب جاریم همه چیزو گفتم و حتی از پیام های جاریم ک میگفت شوهرم داره فوش میده اسکیرین شات گرفتم بهش نشون دادم .

میدونستم بخوام ب مادر شوهرم بگم بدتر از این میخواد بشه خیلی اخلاقشون گند

عزیزم با این ک ب خودم و بابام فحش داده بود میزاشتم بیاد خونمون و انگار ک اتفاقی نیوفتاده ؟؟

من گفتم باید اجازه میدادی بیاد خونه تون؟!

من نقدم روی این بود که خودتم دوست داشتی استارت دعوا را بزنی .وگرنه میتونستی بچه را نفرستی خبر ببره .یا میتونستی از طریق شوهرت بیان کنی .یا میتونستی به شوهرت زنگ بزنی ...

راهی که درگیری ایجاد کنه را انتخاب کردی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...