2777
2789
عنوان

دعوای من با فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 74 پست
عزیزم من خیلی متوجه نشدم چیشد  یعنی برادرشوهرت به خاطر اون حرفت تو گروه ناراحت بوده بعد تو راه ...

درسته عزیزم همون شب پشت تلفن چنان دادی زد و فحش میداد ک شوهرم اصرار داشت امروز برم پایین 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
اه بگو منکه چیزی نگفتم  اون برادرشوهر بی ادب همه چی بارم کرد غذا درست کن توش داروی اسهال بریز ...

🤣🤣ولی خیلی اعصابم رو خورد 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت زنگ میزدی به شوهرت چرا حرف و دادی به یه بچه که بره به برادر شوهرت بگه کارت درست نبوده البته بگما کار برادر شوهرت خیلی بد بوده ولی برداشت بدی شده این وسط بهتره تو فامیل شوهر حرف و اینور اونور نبری تو گروه خانوادگی هم کاری نکن والا به خدا ماه هم داریم اصلا هیچ حرفی نمیزنم گاهی برای این که نگن خوشش نمیاد یه پیامی میفرستم یه فیلمی چیزی احترام خودتو حفظ کن

من نفهمیدم چیشد

کجاشو متوجه نشدی کامل تعریف کردم ک 

عزیزم خودت زنگ میزدی به شوهرت چرا حرف و دادی به یه بچه که بره به برادر شوهرت بگه کارت درست نبوده الب ...

گفتم اگه خودم بگم ب شوهرم میگن نگفته بگم ک خودشون بدونن  .

اره تصمیم گرفتم ک دیگه فعلا تا چند وقت بهاشون حرف نزنم ب مادر شوهرمم گفتم به ما جدا بگه بریم خونشون و با برادر شوهرمم دیگه قطع رابطه کردم 

نه به شوهرت میگفتی خودش زنگ بزنه برادرش . اره بهترین کارو کردی 

همون طور ک گفتم شوهرم خونه نبود ک بخواد باهاش برخود کنه .

شوهرم انگار برام اتفاقی نیوفتاده چی بگم ک دیگه اونم فعلا حرف نزنه با داداشش

نه به شوهرت میگفتی خودش زنگ بزنه برادرش . اره بهترین کارو کردی 

این ک میگم اتفاقی نیفتاده اینجوری نیست ک دعوا نکرده باشه باهاش ولی باداداشش حرف میزنه و داداششم زده زیر حرفش ک من با زنت نبودم با زن خودم بودم حرف رو کاملا عوض کرده

همون طور ک گفتم شوهرم خونه نبود ک بخواد باهاش برخود کنه . شوهرم انگار برام اتفاقی نیوفتاده چی بگم ک ...

نمیتونی کاری کنی الان هر کاری کنی بدتره یه مدت بی خیال شو ولی به وقتش که حالتون خوبه تمام حرف دلتو تو ارامش بهش بگو الان وضعیت و بدتر نکن چون فقط تو ادم بده میشی

نمیتونی کاری کنی الان هر کاری کنی بدتره یه مدت بی خیال شو ولی به وقتش که حالتون خوبه تمام حرف دلتو ت ...

ممنون گلم