2777
2789
عنوان

دعوای من با فامیل شوهر

2487 بازدید | 74 پست

دوشب پیش چون شوهرم شب کار بود من و دخترم رفتیم خونه مادر شوهرم بخوابیم (با جاریم و مادر شوهرم یه ساختمونیم ).

یهو دخترای جاریم اومدن پایین حرف زدن و یه موضوعی شد نمیتونم بگم دختر جاریم بچش ۸ سالشه اومد در گوشم ی چیزی گفت منم خندم گرفت تو گروه خوانوادگی شوهرم (جاری هام و خواهر شورهم هستیم ) گفتم ب نیت این که بچه ذهنش کجا رفته ن مسخره گی 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بگو

بعد دخترای جاریم رفتن .داشتم سعی میکردم ک خوابم ببره ساعت ۱:۱۰گیشیم زنگ خورد . دیدم جاریم گوشی رو برداشتم اروم حرف زدم کسی نفهمه گفتم بله جاریم گفت اون پی ام رو پاک میکنی ؟گفتم باشه .

از اون طرف صدای برادر شوهرم میومد ک تو اندازه خرس گنده ای اندازه سگی ک س کش پدر 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بعد جاریم تلفن رو قطع کرد منم هول کرده بودم دستام میلرزید رفتم تو وات ساپ پاک کنم دیدم دیگه پاک نمیشه .

به اون یکی جاریم پیام دادام ک تو روخدا اون پیام رو پاک کن بیچاره اونم هر کاری کرد اخرش پاک شد 

بعد امروز رفته بودم خونه مادر شوهرم سر پا یودم وسایلاش رو دادم برگشتم خونمون .

داشتم دخترمو میخوابوندم گوشیم چند سری زنگ خورد دور بود ازم نتونستم جواب بدم دیدم مادر شوهرم بوده زنگ زدم گفت بیا پایین ناهار چشمت میمونه ب غذا