2777
2789

زخم دارم یک ماه و نیم هفته ای بار میرم دکتر میگه دارم برات دارو درمانی میکنم خوب بشی. هر دفعه هم ۳تومن میگیره.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زخم دارم یک ماه و نیم هفته ای بار میرم دکتر میگه دارم برات دارو درمانی میکنم خوب بشی. هر دفعه هم ۳تو ...

حالا با این همه هزینه بهترم شدی یا نه؟

زخمو که باید فیریز کنه چرا انجام نداده برات؟

بیمه قبول نمیکنه داروهاتو؟

زخمتو میبنده با یه دستگاه وارد رحمت میکنه خاهرمم داشت خیلی سال پیش دکترش براش انجام داده بوده

شما هم زخم داری یا فقط عفونت ؟

درمان عفونت چند ماه طول میکشه

زخم خفیف ترشح نداره. من زخمم شدید لود ترشح چرکی داشتم خیلی طول کشید روند درمان. فریز نکردم... فقط بعد درمان دارویی، یه مدت عسل و روغن زیتون تزریق واژینال کردم بهتر شدم فکر کنم. نمی دونم الان در چه وضعیتیه چون باردارم الان

شما هم زخم داری یا فقط عفونت ؟ درمان عفونت چند ماه طول میکشه

من عفونت و کیست آندومتریوز و چسبندگی رحم دارم که روده هامم درگیر کرده متاسفانه

واسه عفونتمم فعلا دو هفتس دارم چرک خشک کن میخورم

نمیدونم باید از دکترم بپرسم چقدر زمان میبره

ميدوني من خيلي راها رو رفتم بي جواب جوابش فقط عسل درجه يكه كه با اپيكاتور شياف كني يك هفته هر شب ارو ...

من دو هفته انجام دادم... اوایلش سوزش داشتم اما هر چی میگذشت کمتر میشد... من از همین عسلای بسته بندی استفاده کردم. با روغن زیتون قاطی می کردم میزدم...

من دو هفته انجام دادم... اوایلش سوزش داشتم اما هر چی میگذشت کمتر میشد... من از همین عسلای بسته بندی ...

نه عسل فقط عسل درجه يك شركتا كه شكرن

بدون زيتون

بزار يكم تو فريزر ببنده

بعد استفاده كن دو روز سه روز اول از شدت ترشح بايد نوار بزاري

بعد كامل خوب ميشي شب بزن تا صبح

من اونقد دكتر دوا رفتمو بي نتيجه