2777
2789
عنوان

نامزدم بهم یبار گفت خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 132 پست

رابطه بايد دو نفر راضي باشن تا صورت بگيره 

اگر تو نخواي اونم نبايد ب زور بخواد ك

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم. اون شوهرته  اونم بهت نیاز داره زن گرفته ک ازش استفاده کنه شمام بجا اینکه ی رابطه خش ...

مگه کالا هستش که ازش استفاده کنه اصلا فکرکن این خانم یه موقعی مریض شد نتونست رابطه برقرار کنه یا حالش خوب نبود اونوقت نامزدش باید بره سراع یکی دیگه مگه ازدواج فقط رابطه هستش یکم ارزش بدین به خودتون اونوقت اینهمه خانم که شوهراشون سرد هستن نمیتونن هروز رابطه برقرار کنن خانما باید برن سراع یکی دیگه

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
واي چه بد من‌ فکر میکنم اگه ازدواج کنم به زور دو هفته یبار انجام میدم

چرا عزیزم بد؟؟

اتفاقا از نظر روانپزشکی خیلیم خوبه 

چون این باعث میشه ک روابط عاطفی بین زن و مرد برقرار بشه و بتونن باهم ی زندگی خوب رو مدیریت کنن 

رابطه بین زن و مرد هر چی بیشتر و احساسی تر باشه برای زن بهتره

میگن علم بهتر از ثروته                                                      ولی کتابو مفتی نمیدن بخونی😒🖤

من ب نامزدت حق این حرفو نمیدم ولی مرد وقتی نیاز جنسیش پاسخ داده نشه سوراخ موشم ببینه کارشو میکنه و کلا تو اون حال مخش کار نمیکنه ب نظرم زود تر برید سر خونه زندگیتون این حرفم فراموش کن 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

حالا هرچقدم شوهرش باشه-

اصن اين حرف معني نداره!

شوهرش باشه دوس پسرش باشه يا هرچي ...

كلااا رابطه بايد با رضايت دو طرف باشه

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

مهربونا اینو برام گزارش کنید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5876040/مهربونا-بیایین-ب-نیتتون-ایت-الکرسی-بخونم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چرا عزیزم بد؟؟ اتفاقا از نظر روانپزشکی خیلیم خوبه  چون این باعث میشه ک روابط عاطفی بین زن و م ...

شاید من درکم به اون حد نرسیده

ولي فکر میکنم اگه زیاد باشه افراطی و مزخرف میشه

ببخشید ولی کسی ک عاشقت باشه تورو بخاطر خودت میخواد ن رابطه ک آخرش هم همچین حرفی بزنه

اقایون فقط بخاطر رابطه میخان حق دارن وگرنه بخاطر خودمون اگر بخوان دوروزه همیشگی نیست 

دعاکنید به خواسته هام برسم

نامزدت اگه آدم سرد بود و ازت رابطه نمیخواست چیکار میکردی

و یسوال نکنه تورو بخاطر هوس گرفته چون میگی ازت خیلی رابطه میخواد؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊