2777
2789
عنوان

نامزدم بهم یبار گفت خیانت میکنه

2462 بازدید | 132 پست

ما پنج سال دوست بودیم، تو دوستی هیچ بدی ازش ندیدم، الان نامزد کردیم، همه جوره ازش راضیم

ولی ازم رابطه میخواد، هر روز همیشه روزی ده باااار،منم قبول میکردم بیشتر وقتا، یبار بهش گفتم دوست ندارم قبل از عروسی انقدر رابطه داشته باشیم بزار بریم زیر یه سقف حداقل، اونم گفت نیاز دارم نمیشه

آخرش گفت باشه!حرف تو قبول!ولی یه روز دیدی رفتم سراغ زن بیوه یا دختر  خ ر اب ناراحت نشی!

کلا همون یبار این حرفو زد بعدش کلی معذرت خواهی کرد ولی من هیچوقت فراموش نمیکنم😭

این سری میخوام بگم رابطه تموم!اگه گله کرد میگم برام مهم نیست جدا میشم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

من بودم کلا کات میکردم 

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
من بودم کلا کات میکردم 

منم قصدم همین بود

ولی گفتش اعصاب خورد بوده و فقط حرف اومده تو دهنش و صدبار گفت غلط کردم گ و ه خوردم

ولی من توی دلم مثل یه زخم مونده

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات وتامام

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

چرا عزیزم. اون شوهرته 

اونم بهت نیاز داره زن گرفته ک ازش استفاده کنه شمام بجا اینکه ی رابطه خشک و خالی برقرار کنی سعی کن همه چیزو عاشقانه تر کنی 

من ب شخصه شوهرم روزی س بار ازم رابطه میخواست بهش احترام گذاشتم انجام دادم هم خودم لذت میبرم هم همسرم 

سعی کن ی فضای عاشقانه بسازیو ازش استفاده کنی

میگن علم بهتر از ثروته                                                      ولی کتابو مفتی نمیدن بخونی😒🖤

موقع حاملگیت میخواد چیکارکنه پس؟؟؟؟

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
ببخشید ولی کسی ک عاشقت باشه تورو بخاطر خودت میخواد ن رابطه ک آخرش هم همچین حرفی بزنه

عزیزم این شوهرشه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

ببین گلم بعضی چیزا بعضی حرفا نشونست اگه بهشون دقت نکنی عاقیتت میشه اینی که میبینی خیلی با یکی دو تا بچه و ی شوهر خائن و تحمل شرایط..

نمیگم جدا شو میگم به نشونه ها بی اعتنا نباش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴