2777
2789
عنوان

نامزدم بهم یبار گفت خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن گرفته ازش استفاده کنه؟😐😐😐😐 مگه کالا خریده که ازش استفاده کنه. شما روزی سه بار راضی بودی اما ب ...

مگه دست خودشن دوس ندارن زنان کشتزار شما هستند هروقت خواستید بر آنان وارد شوید خخ

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
چجوریه مگه باهم زندگی میکنین که روزی ده بار میخواد؟؟! 

نه باهم زندگی نمیکنیم، مثلا یه روز باهم میریم بیرون بعد تو ماشین که نشستیم دلش میخواد

ازم درخواست داره، منم میگم نه، ولی موقعی که برم خونشون همرو میفرسته خونه مادر بزرگش بعد تو سه ساعت چهار بار ازم درخواست داره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
تو خودت چی داری گلم؟

من لیسانسم شوهرم دیپلم

من سه تا مدرک فنی دارم شوهرم هیچی

من چهار سال سابقه کار و بیمه دارم ولی شوهرم یکسال

حتی حساب بانکیمم از ما اون بیشتره

من اصلا این چیزا برام مهم نیست خودم قبولش کردم، ولی خوشم نمیاد هرسال اسباب کشی،سختی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
نه باهم زندگی نمیکنیم، مثلا یه روز باهم میریم بیرون بعد تو ماشین که نشستیم دلش میخواد ازم درخواست د ...

معذرت میخواما ولی زخم نشدی؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
معذرت میخواما ولی زخم نشدی؟

باکره ام

بخاطر همین خیالم از جداشدنم راحته

گلم اون صداقت داشته بنظرم...واقعا هم نتیجه ی ارضا نشدن مرد از سمت خانمش، همینه...خیانت  تو عصب ...

😱😱😱😱😱😱😱😱خدایا...... ترو خدا نگید شوهر کمه و اینی که داری رو از دست نده 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مگه دست خودشن دوس ندارن زنان کشتزار شما هستند هروقت خواستید بر آنان وارد شوید خخ

بخدا حتی شوخیش هم قشنگ نیست. بعضی نظرها رو میخونم سر درد میگیرم. یکی میگه اگه ارضاء نشه میره خیانت میکنه. یکی میگه من روزی سه بار ازم رابطه میخواد من با کمال میل قبول میکنم تو هم باید قبول کنی چون مرده. یکی میگه عسب ندتره همین رو بچسب. مرد کمه 😱😱😱😱😱😱😱 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حتی شوخیشم نمیگه 

درسته

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم من همیشه شما رو تو سایت میدیدم خوشحالم باردار شدی   .البته با کاربری قبلیم بودما که ترکی ...

سلام عزیزم

لطف داری بهم شما

ممنونم گلم🌷❤

صلوات برای دختر بچه فامیلتون خدا شفاش بده

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
سلام عزیزم لطف داری بهم شما ممنونم گلم🌷❤ صلوات برای دختر بچه فامیلتون خدا شفاش بده

خیلی ممنون عزیزم 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده