2777
2789
عنوان

نامزدم بهم یبار گفت خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 132 پست
مگه کالا هستش که ازش استفاده کنه اصلا فکرکن این خانم یه موقعی مریض شد نتونست رابطه برقرار کنه یا حال ...

ن عزیزم ربطی نداره شما یکی دوتا کتاب یا مطلب در مورد رابطه زناشویی بخونی متوجه میشی ک من دارم چی میگم گلم 

نمیگم شوهرش حق داره ن ولی اون بنده خدا هم حق داره ی حرفی زده بعدشم صد بار عذر خواهی کرده 

درسته ک ما زن ها ظریفیم ولی دیگه ن در این حد زن در حالی ظریفه ک بتونه احساساتی رفتار کنه بتونه ی رابطه خوب و عاشقانه برقرار کنه در غیر این صورت میشه زمخت 

(منظورم ب کسی نیستا ب خودتون نگیرین)

میگن علم بهتر از ثروته                                                      ولی کتابو مفتی نمیدن بخونی😒🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار گفتم اینو گفت الان که تو هستی برا چی باید خودمو عذاب بدم ولی من اذیت میشم انگار رفته باشیم زی ...

بره خود ارضایی کنه خوبه ؛?اگه بهش اعتماد داری اذیتش نکن

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
شوهر با نامزد فرق داره

فرقی نداره گلم 

در اینده اون نامزد میشه همه چیز زندگیت 

پایه و اساس رابطع رو از نامزدی قوی کنه تا اخرش قوی میمونه

میگن علم بهتر از ثروته                                                      ولی کتابو مفتی نمیدن بخونی😒🖤
نامزدت اگه آدم سرد بود و ازت رابطه نمیخواست چیکار میکردی و یسوال نکنه تورو بخاطر هوس گرفته چون میگی ...

بخاطر هوس تو هر شهر هزارتا پیدا میش برا هوس کسی زن نمیگیره

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
ن عزیزم ربطی نداره شما یکی دوتا کتاب یا مطلب در مورد رابطه زناشویی بخونی متوجه میشی ک من دارم چی میگ ...

من خودمم مطالعه میکنم و این چیزارو درک میکنم ولی هنوز نانزد ایشون درک نکرده رابطه باید رضایت دوطرفه باشه اینا هنوز نلنزدن شاید بدن این خانم کشش رابطه هروزه رو نداره یعنی چی ققط به فکر اقایون باشیم پس روح و روان این خانم چی

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
شاید من درکم به اون حد نرسیده ولي فکر میکنم اگه زیاد باشه افراطی و مزخرف میشه

بعله عزیزم شما درست میگی 

زیاد نباشه 

سعی کن مدیریت کنی 

هر هفته ۳ بار اونم ی رابطه احساسی 

تاثیر زیادی رو زندگی داره هم روی همسر هم روی خود شما 

ب امتحان کردنش میارزه

خونه نداره، منم پامو کردم تو یه کفش که مستاجری نمیرم بخاطر اینکه باباش پول یه خونه رو داره ولی نمیخ ...

یعنی انتظار دارین پدرش برای تو بخره؟؟نمیخواین مستاجر شین چون پدرش باید بخره!فکر میکردم همسرت فقط مشکل داره

🇮🇷🇷🇺
حداقل صادق هست باهات بهش کافور بده کارساز نبود ببر کلاعقیمش کن خلاص شو دیگه فکرت از جهت خیانتم راحت ...

مگه حیواناته عقیم بشه؟‌

یه واکسن کرونا عقیم سازی بیاد اسی بره بخره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بخاطر هوس تو هر شهر هزارتا پیدا میش برا هوس کسی زن نمیگیره

چرا میگیرن بعد پشیمونن 

تو دیگه هرجا بری منو ببینی خوشت بیاد ریپلای میزنیا

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
یعنی انتظار دارین پدرش برای تو بخره؟؟نمیخواین مستاجر شین چون پدرش باید بخره!فکر میکردم همسرت فقط مشک ...

گذشت اون دوران 

الان هیچ دختری با مستاجری کنار نمیاد

پدرش پولشو خرج سیگار و قلیونش میکنه، خب اینم بچشه، اگرم پدرش نده خودش باید بخره

مگه من چیم از اونایی که خونه دارن کمتره؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
بره خود ارضایی کنه خوبه ؛?اگه بهش اعتماد داری اذیتش نکن

خودارضایی اکه کورش کرد میندازن تقصیر اسی 😂😂😂😂

من خودمم مطالعه میکنم و این چیزارو درک میکنم ولی هنوز نانزد ایشون درک نکرده رابطه باید رضایت دوطرفه ...

من ک نگفتم فقط ب فکر اقایون باشیم گلم 

ببین این اقا دوست داره با زنش رابطه برقرار با کسی میدونه اول و اخر مال خودشه 

وگرنه اگه میخواست با زن فاحشه بگرده ک نمیومد زن بگیره میرفت پول میداد رابطه میگرفت 

اونم هر روز با یکی 

ولی اومده با همسرش این کارو کرده 

ایشونم سعی کنه رابطشو مدیریت کنه ی دروغ مسلحتی بگه مثلا ی بار همسرش گفت بیا رابطه و این چیزا بگه وای عزیزم نمیدونی چقد شکمم درد داره بذار برا فردا 

یا مثلا ی بازی هایی انجام بدن توش شرط بذارن اینا خیلی رو رابطه تاثیر داره 

یا اینکه میتونه بره خونه باباش و کمتر بیاد اینجا