2777
2789
عنوان

خاهر شوهر کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 50 پست
منم از اول مهربون بازی در میاوردم که بگن این عروس خوبه س باید گاهی وقتها خشمگین به نظر بیای امشب و ...

میگفتی البته که من تو خونه ی خودم به اندازه ی کافی تحرک دارم ولی آماده خور نیستم گفتم کمکی کرده باشم.

منم‌چندروز میش خونه مادرشوهرم‌بودم.موقع ظرف شستن بچم گریه نیکرد منو صدا میکرد. بعد من گفتم همیشه وقت طرف شستن دخترم گریه میکنه نمیدونم جرا!یهو خواهرشوهرم گفت شاید تاحالا ندیده ظرف بشوری!!منم سریع گفتم دست شما درد نکنه پس کی تو خونه کارامو انجام میده؟؟!!

دیگه سریع حرفو عوض کرد....

یا کلا همیشه میگفت من کف مالی میکنم تو اب بکش...چون مثلا زود ظرفا رو کفی کنه بذاره و بره...این سری گفتم شما بیا کفی کن.گفت عادت منو فهمیدیا!با خنده گفتم نه.میخام دستام خراب نشن

با بچه درافتادی خدایی😐😐😐😐😐

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودش ک نفهمه . ب شوهرم گفتم محلش نذاره . خسته شدم ۲ ساله عروسی کردم تمام دورهمیا جمعا زهرمارم شده

به نظرم‌یه مدت محل نده ببین جی میشه.

یا مثلا شوخی شوخی بگو کل روز داداشت کنارمه حالا توهم  بیا یکم ببرش پیش خودت 

به نظرم تو هم عین اون برو پیش شوهرت ولوس بازی در بیار تا اون هم بسوزه .لوس بازی هایی که لوس و مسخره ...

نمیشه که بدتر خراب میشع 

اون بچس بلده چجوری لوس کنه خودشو 

حالا این خانوم بره با اون دختر بچه رقابت کنه؟🤔

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
موافقم باهات . رو نمیدم در کل . اگ ب همین بچه کوجولو رو بدم مطمعنم میاد ب شوهر من جای من میده . مطمع ...

مواظب حرف زدنت باش بی ادب بی نزاکت کی تربیتت کرده خاک تو سرش

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
منم از اول مهربون بازی در میاوردم که بگن این عروس خوبه س باید گاهی وقتها خشمگین به نظر بیای امشب و ...

عزیزم خب تعارف نکن

بشین سر جات

گف تحرک داشته باش بگو والا ب اندازه کافی تحرک دارم استراحت لازمم

پر رو که هستن شمام پررو باش

نمیشه که بدتر خراب میشع   اون بچس بلده چجوری لوس کنه خودشو  حالا این خانوم بره با ا ...

زیاد جدی نگیر پست هاشو بخونی ببینی نگرانیش چیه دیگه جدی نمیگیری قضیه رو😕

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
میگفتی البته که من تو خونه ی خودم به اندازه ی کافی تحرک دارم ولی آماده خور نیستم گفتم کمکی کرده باشم ...

عزیزم دو تا سوال دارم ازتون 

اول اینکه وقتی بچت ون گریه میکنه و شما دارید یه کاری میکنید توی خونه اقوام شوهر ، چیکارمیکنید ؟ من دارم ظرف میشورم با خواهرشوهرم اینا و بچم بهونه م رو،میگیره یا گریه میکنه و من اگه برم ، بدشون میاد و میگن چیزیش نیست بابا نگران نباش . یعنی بهوونه نیار و جیم نزن و انتظار دارن بچم رو بسپارم دست بچه خورده ها و برم کمک شون.یکبار ظرف نشستم چون بچم که دو سالشه میگفت باید بریم توی حیاط و منم دست کسی نمیسپردمش چون بهش حسودی میکنن و میترسم ، بعد همشون باهام بد شدن و میگفتن حالا تو این میوه رو ببر بچرخون و احترامم رو ومتر میگرفتن

دوم اینکه مادر شوهرم با این لحن میگه ؛ مثلا میگم خواهر شوهرم نمیزاره کمکش کنم ، بعد میگه بزار کمکت کنه زینب واسه خودش خوبه ، بزار کمکت کنه عزیزم به خاطر خودش ، خوبه واسش .

فقط این رو میگه من چی جواب بدم ؟ بعد خودش میاد و میگه یه اسکاج به من بده تا من بشورم یه اسکاچ بده نا کمکت کنم و اونم میگه نه به خدا نمیزارم کمک کنید اسکاج ها رو هم قایم کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز