2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید مادرم چی میگه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 139 پست

گفت که خواهرم اومده کار های دانشگاهش و انجام بده و مجبور شدم ببارمش منم گفتم برو من فردا با پدرم میاد لج کرد و گفت باید بیای منم گفتم نمیام لج کردم بعدش گفت پس خودت نمیای بچه رو بده ک ببرم من گفتم بیا ببر بچه رو با گریه برد بعد پیام داد گفت نطرت عوض نشده ک برگردی گفتم نه برو گمشو....بعد دیگه خانوادم متوجه شدن از ماجرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت که خواهرم اومده کار های دانشگاهش و انجام بده و مجبور شدم ببارمش منم گفتم برو من فردا با پدرم میا ...

چرا لج؟ میرفتی خوب ... قهر میکنید مثل دوتا ادم متمدن قهر کنید نه مثل بچه های ۵ ..۶ ساله

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

و همسرم گفت که جدا بشیم بهتره چون من سر سازگاری ندارم خانوادمم که از خداشون بود بهونه گیرشون اومده بود گفتن اره باید جداشی حتما و منو تهدید میکردن که اگه برگردی دیگه باید قید مارو بزنی

خب کارت  اشتباه بوده.چرا بخاطر اونا رابطتو و زندگیتو ک‌میگی‌خیلی خوب و عاشقانس خراب کردی.میرفتی مینشستی و بی اهمیت بودی.اینجوری ن تنها جلو شوهرت لکه جلو خاهر شوهراتم خراب شدب اشتباه کردی بنظرم میرفتی

و همسرم گفت که جدا بشیم بهتره چون من سر سازگاری ندارم خانوادمم که از خداشون بود بهونه گیرشون اومده ب ...

خیلی کار مسخره ای کردی 

به نظرم یه عذر ۷واهی کن از شوهرت بزار تموم بشه 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

دو هفته گذشت و شوهرم بچه رو اورد برام ولی من واقعا ناراحت بودم و دلم میخواست ک جدا بشم چون خانوادم خیلی سرشناس و پولدارن خودمم از زیبایی نمیخوام تعریف کنم ولی زبان زد فامیلم