2777
2789

سلام بچه ها من ۶ ساله که ازدواج کردم و یه دختر ۳ ساله دارم من و همسرم عاشق هم بودیم و خانواده هامون اصلا راضی ب ازدواج ما نبودن با هزار سختی و بدبختی ک بود ازدواج کردیم شوهرمم کم سن و ساله ولی واقعا عاشق منه.مادرم و پدرم از شوهرم متنفرن و اجازه نمیدن شوهرم بیاد خونشون چون میگن ما راضی نبودیم دخترم و بدیم به این چون شغلش ازاده  شوهرم ولی وضع مالیشون خوبه.شوهرمم همه چیز و تحمل میکرد چون منو دوس داره.حدود یک ماه پیش من اومدم خونه پدرم سر بزنم که یه شهر دیگه است و یک هفته موندم بعد شوهرم زنگ زد بهم گفت فردا میام دنبالت منم گفتم باشه بیا وقتی ک اومد دیدم دوتا از خواهر شوهرام که باهم قهریم داخل ماشین بودن گفتم اینا رو واسه چی اوردی با خودت گفت که.......هستید بقیه اش و بگم؟؟؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خببببب

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

نه نیستیم نگو

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید