2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید مادرم چی میگه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 139 پست

ناراحت نشی دوست من ولی از قدیم میگن یه دیوانه یه سنگو میندازه تو چاه صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن حالا سوار ماشین میشدی چی میشد؟اون خوب بود یا این بدون دادن امضا ورضایت به پدر ومادرت پاشو برو خونه ات اون بچه چه گناهی داره گیر شما افتا ده😡

مطمئنی خانوادت مذهبی هستن .یا افراطی بیشتر بهشون میخوره .این چه رفتاریه که با داما دشون دارن .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد هم یه کلام حرف میشنوین برید دو کلام هم تحقیق کنید ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه

هیچ محضری وجود نداره که از شما امضا بگیره تعهد بگیره که دیگه بچه کسی نیستی! هیچ تعهدی هم نمیتونه شما رو از ارث محروم کنه حتی خود پدرت هم نمیتونه بره جایی بنویسه که بچه ام از ارث محرومه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه کاری بت میگم زندگیتو نجات بده 

نصف شب با شوهرت هماهنگ کن بیاد دنبالت دزدکی ببرتت بعد بهش بگو من نتونستم بدون تو طاقت بیارم عشق تو بچمون از هر چیزی مهمتره 

اونوقت ببین شوهرت چجوری دیوونت میشه 

به خانوادت اطلاع نده پنج شیش سال دیگه خودشون سراغ میگیرن 

اره درسته ولی این یه اتفاق بود ولی کینه خانوادم نسبت به شوهرم کینه و زخم قدیمیه.چی بگم والا من خیلی ...

اگر با این اخلاق خانواده ات برگردی پیششون بدبخت میشی، یا زندگی کن با شوهرت شبیه آدم بزرگا، یا اگر دور از جون جدا شدی مستقل بشو

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍