2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطع صد در صد شوهرتون با این دوستش

جونشو میده برا دوستش ..گفتم یا این بیاد خونت یا من ..اگه بیاد میرم میگه مهمونه خب..وقتایی نیستم پامیشه میاد خونم

نمیدونن زن متاهله چون بیچاره نمیبینه قیافه طرفه شوهرم میگه دوستم با خانومشه

خب برو بهشون بگو این پسره داره زنای مردمو میاره اینجا 

ببین فکر نکن الان خیلی زن خوبی هستی و پایه ای ، زن باید زندگی رو مدیریت کنه اینجا اگر هر فسادی وارد زندگیت بشه خودت مقصری 

اگه پدرشوهره خوب بود که غم نداشتم..

یه بزرگتر خوب که داره. بترسونش.

اصلا یگو بچم میخواد تو این اوضاع بزرگ شه. یا حال خودت رو بد کن و وقتی میان اونجا میخواد بکشه خودت رو به قش بزن ببرنت دکتر بعد دلیلش رو بگو به دکترل جلو شوهرت

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
چند سالته استارتر؟  فکر میکنم شل و ول رفتار کردی  قهر کن برو خونه بابات  من بودم ه ...

۲۱..قهرم کردم جواب نداد.حتی خواستم جدا شم خانوادم گفتن یه کاری کن پسره بره از زندگیت بیرون برا چی زندگیتو خراب کنی برای اون..شوهرم از همه لحاظ دیگه خوبه فقط این دوستش رو اعصابمه

مثلا روشن فکره😏 بقران حتی از شوهراشون جدا هم نشدن.با این پسره میخوابن

میخواد خودش رو خوبه نشون بده

میخواد تو چشم اون زنها شیرین نشون داده بشه

همونطور که رعیقش زن میاره خونه شما

شوهر شما هم زن میبره خونه اونا

شک نکن