بچه ها کمکم کنید ..من تو یه اتاق کوچیک زندگی میکنم باردارم هستم..دوست شوهرم با زنای متاهل رابطه داره شوهرمم شده ناجی اینا با هرکدوم دعوا میکنن سریع به شوهر من زنگ میزنن که مثلا اشتیشون بده..به شوهرم میگم میگه جوونه بزار جوونی کنه خب به من چه اون میخواد جوونی کنه چرا میاد خونه من ..بخدا خانوما حتی بچه هم دارن بچشونم با خودشون میارن شب میخوابن صبح میرن انگار خونه من شده سوییت براشون..به شوهرمم گفتم نگو بیان یا اومدن نگو بمونن میگه چه اشکالی داره شب برن کجا..چیکار کنم خسته شدم از دستشون..خوده پسره مواد میکشه زناهم براش پیکنیک روشن میکنن اینا بعد من نمیزارم شوهرم بکشه .پسره میگه یاد بگیر نگاه کن چجوری پیکنیک روشن میکنن برام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا یگو بچم میخواد تو این اوضاع بزرگ شه. یا حال خودت رو بد کن و وقتی میان اونجا میخواد بکشه خودت رو به قش بزن ببرنت دکتر بعد دلیلش رو بگو به دکترل جلو شوهرت
خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی . از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن اللهم صلی علی محمد و آل محمد این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
چند سالته استارتر؟ فکر میکنم شل و ول رفتار کردی قهر کن برو خونه بابات من بودم ه ...
۲۱..قهرم کردم جواب نداد.حتی خواستم جدا شم خانوادم گفتن یه کاری کن پسره بره از زندگیت بیرون برا چی زندگیتو خراب کنی برای اون..شوهرم از همه لحاظ دیگه خوبه فقط این دوستش رو اعصابمه