2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 67 پست
فقط مامور یه بار پلیس بیاد درخونتون بساطشو جمع میکنه

همین الانم صحبت کردم با شوهرم دعوا کرد رفت از خونه .من میخوام کلا رابطشون قط بشه نه اینکه اینجا نیان برن خونه بگیرن برا شوهر منم زنگ بزنن 

همین الانم صحبت کردم با شوهرم دعوا کرد رفت از خونه .من میخوام کلا رابطشون قط بشه نه اینکه اینجا نیان ...

پس

یا بگی تز پسره خوشم نمیاد چون یه جوری نگام میکنه

یا بگی یکی از اون زنها بهم گفته بچه ات حلال زادس؟البته دور از جون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم صحبت کردم با شوهرم دعوا کرد رفت از خونه .من میخوام کلا رابطشون قط بشه نه اینکه اینجا نیان ...

زنگ بزن به پلیس و بگو میخوام هویتم ناشناس بمونه یه جوری دهنشون رو سرویس میکنن چون متاهله که حالشون جا بیاد

واییی خاک عالممممم اخه حداقل اگه مجرد بودن باززززم یه چیزی متاهلن زنا 😶😶😶 ببخشیدا اگه این روشن فک ...

ببخشید بزرگتر براش مهم نیست .الان میگم بگو زنگ نزنن برا من برا تو میگن اونم دوسته شاید زنگ زده حالتو بپرسه شاید یه کاری داره.دلم برا بچه هاشون میسوزه که با خودشون میارن بچهه عمو عمو میکنه شب پاشه مامانشو با عموش ببینه .دعوا کردم قهر کردم جواب نمیده الان باردارم حالم بده میگه مهمونه بعد اگه بچه دار شم چی یعنی بچه من بره با بچه اونا دوست شه .

پس یا بگی تز پسره خوشم نمیاد چون یه جوری نگام میکنه یا بگی یکی از اون زنها بهم گفته بچه ات حلال زا ...

خب زنگ میزنه به طرف دیگه .چهارتا اشک میریزه که من نگفتم ..میگم چرا شمارت دست دوست دخترای اونه میگه بخدا دوستام میدن 

خب زنگ میزنه به طرف دیگه .چهارتا اشک میریزه که من نگفتم ..میگم چرا شمارت دست دوست دخترای اونه میگه ب ...

نگو کی گفته

بگی گفته

بلکه بهش بربخوره

بهش بگو زنه از کاسبی برات حرف زده

گفت قیمتا خوبه

کاسبی خوبه

بهم گفته تو درامد نداری؟

بگو نقل گرونی باهاش جرف زدم.زنه بهم گفته من که غصه ندارم چون دوست پسرام واسم خرج میکنن.اره جونم.حسن دوست پسر به همینه

بعد با تعجب به شوهرت بگو واقعیه؟واقعا دوست پسر اینجوری خرج ادم میکنه؟

خوبه والله

یه جوری بندازش تو فکر،که فکر کنه تو هم کنجکاو این کار شدی دور از جونت

نگو کی گفته بگی گفته بلکه بهش بربخوره بهش بگو زنه از کاسبی برات حرف زده گفت قیمتا خوبه کاسبی خو ...

مشکل اینجاست هم میدن بهش هم خرج پسره رو میدن..منم گفتم اگه منم برم اینجوری چیکار میکنی هیچی نمیگه.میگفت شوهرش ازش بزرگتره باهم خوب نیستن شوهرشم رفته با یکی دیگه گفتم خوبه دیگه پس من باتو مشکل داشتم برم پیش یکی دیگه ساکت میشه هیچی نمیگه