2777
2789
عنوان

دوست عوضی

1248 بازدید | 67 پست

بچه ها کمکم کنید ..من تو یه اتاق کوچیک زندگی میکنم باردارم هستم..دوست شوهرم با زنای متاهل رابطه داره شوهرمم شده ناجی اینا با هرکدوم دعوا میکنن سریع به شوهر من زنگ میزنن که مثلا اشتیشون بده..به شوهرم میگم میگه جوونه بزار جوونی کنه خب به من چه اون میخواد جوونی کنه چرا میاد خونه من ..بخدا خانوما حتی بچه هم دارن بچشونم با خودشون میارن شب میخوابن صبح میرن انگار خونه من شده سوییت براشون..به شوهرمم گفتم نگو بیان یا اومدن نگو بمونن میگه چه اشکالی داره شب برن کجا..چیکار کنم خسته شدم از دستشون..خوده پسره مواد میکشه زناهم براش پیکنیک روشن میکنن اینا بعد من نمیزارم شوهرم بکشه .پسره میگه یاد بگیر نگاه کن چجوری پیکنیک روشن میکنن برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ببخشید مگه فاحشه خونس خانواده داره زندگی مبکنه توام بگو اون رفیق گرمابه گلستانته زندگی مشترک قوانین داره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
انقد میگم اینارو نیار گوش نمیده

از اول رو دادی 

بشما چه اونا چ غلطی میکنن 

یبار ک میدونی زن اورده زنگ بزن ۱۱۰ پلیس بریزه بگیرتشون مرتیکه آدم میشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
یعنی چی ببخشید مگه فاحشه خونس خانواده داره زندگی مبکنه توام بگو اون رفیق گرمابه گلستانته زندگی مشترک ...

انقد گفتم پارسال تازه عروسی گرفته بودم زنه با پسرش چندشب اونجا بودن خب مگه خودم دل ندارم کنار شوهرم باشه هرچی میگم میگه اون چقد بهمون کمک کرده حالا یه شب اومده اینجا