2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 67 پست

توم برو خونه پدرشوهرت دلیلش هم براشون توضیح بده

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریدم تواین رفیقای مسخره😶 من بودم جرمیدادم شوهرمو جدی برخوردکن

منم حالم ازش بهم میخوره باز شب نمونن میشه تحمل کرد پسره میگه بریم شوهرم میگه نه نرو بمون .خودمم خونه پدرشوهرم تو یه اتاق زندگی میکنم یعنی اونا تو اتاق ما بخوابن ما باید بریم اتاق پدرشوهرم

انقد گفتم پارسال تازه عروسی گرفته بودم زنه با پسرش چندشب اونجا بودن خب مگه خودم دل ندارم کنار شوهرم ...

یواشکی بزنگ به ۱۱۰شوهرتم نیاز به گوش کشی دارره  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
به همشون فحش بده تهدید کن ابرو ریزی راه بنداز برن گمشن یه مدت شوهرت ناراحت میشه بعد یادش میره

چندباری رو ندادم به پسره میومدن اونجا خودمو ناراحت میکردم پسره نیومد باز شوهرم اوردش خونه

از اول رو دادی  بشما چه اونا چ غلطی میکنن  یبار ک میدونی زن اورده زنگ بزن ۱۱۰ پلیس بریزه ...

رو ندادم شوهرم رو میده خب..ایندفعه زنگ بزنم مرسی که راهنماییم کردی

رو ندادم شوهرم رو میده خب..ایندفعه زنگ بزنم مرسی که راهنماییم کردی

خب شما به شوهرت رو دادی قربونت 

بزنگ اما بگو من نمیتونم خودمو معرفی کنم چون رفیق شوهرمه 

امیدوارم پلیس بیاد جنعشون کنه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍