2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 67 پست
چقدر وحشتناک چه جور اجازه میدی اصلا شوهرت با این طور ادمی معاشرت کنه چه برسه ک ازاین غلطا هم بکنه بب ...

کوتاه نیومدم به حرفام گوش نمیده .حتی خانوادشم نمیتونن دعواش کنن ..فقط حرفه خودشه هرچی میگم نیار توهم مثل اون میشی میگه چرا باید تورو ول کنم بچسبم به اونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز دیگ خونه نباشی همین زنای هرزه رو میاره خونتون با شوهرت دوتایی لاس میزنن باهاشون

خب منم از همین میترسم بخدا پارسال پسره فهمید ناراحتم نیومد باز امسال شوهرم اوردش.گوشی شوهرم شده تلفن عمومی هرکی با این قهر میکنه یه زنگ میزنه به شوهر من 

کوتاه نیومدم به حرفام گوش نمیده .حتی خانوادشم نمیتونن دعواش کنن ..فقط حرفه خودشه هرچی میگم نیار توهم ...

هضم کردنشه خیلی سخته مرد باید خیلی بی غیرت باشه ک اجازه اینکارا بده.تهدیدش کن اینکه زندگیتا میذاری میری یا با خانواده ات در میون بذار

میخواد خودش رو خوبه نشون بده میخواد تو چشم اون زنها شیرین نشون داده بشه همونطور که رعیقش زن میاره ...

خب دیگه .منم حساس شدم ولی نمیتونم جدا شم الان فقط یه راه حل خوب بگین من انجام بدم .چون باردارم اگه باردار نبودم خب مسلما جدا میشدم

خب منم از همین میترسم بخدا پارسال پسره فهمید ناراحتم نیومد باز امسال شوهرم اوردش.گوشی شوهرم شده تلفن ...

خیلی صبوری داد و بیداد راه بنداز دست پای همشون رو جمع کن به رفیق شوهرت بگو دفه ی دیگ ببینم ب شوهرم زنگ زدی به پلیس همه ی کثافت کاری هات رو گزارش میدم

ببخش اسی شوهرت خیلی بی غیرت همچین ادم بی وجدان و بی شرفی رو با اون زنای هرزه راه میده خونه مگ فاحشه ...

حتما هست که میاره هرچی میگم من راحت نیستم نزار بیاد .اون میخواد با زن متاهل باشه خودش میدونه به زندگی ما چی.میگم اگه یه شب شوهرشون بیاد اینجا چی میگی .میگم چرا طلاق نمیگیرن از شوهرش بعد از اینکار کنه میگه زندگیش خوب نیست..میگم خب به من چی به تو چی.میگه داداشمه

خب دیگه .منم حساس شدم ولی نمیتونم جدا شم الان فقط یه راه حل خوب بگین من انجام بدم .چون باردارم اگه ب ...

وا دنبال چه راه حل هستی؟؟ زنگ بزن به پسره هرچی ازدهنت درمیاد بعش بگو. بگو دفعه بعددنبینم پاتو بزاری خونه من میدمت دست پلیس

برو به پدرت شوهرت بگو پسرت زن خراب و دوست زن باز میاره خونم. چشمش ناپاکه

به خانواده ات بگو شوهرتو ادب کنن

دفعه بعد وایستا جلو در بگو گمشین فاحشه خونه نیست

صدتا راه حل داره

من این حجم از ساکتی و لال بودن تو کتم نمیره و باور نکردم.

خیلی صبوری داد و بیداد راه بنداز دست پای همشون رو جمع کن به رفیق شوهرت بگو دفه ی دیگ ببینم ب شوهرم ز ...

مشکل اینجاست شوهرم میره سمتش.من میخوام شوهرم نره اگه یبار دیگه اومدن زنگ بزنم پلیس به نظرتون چه بلایی سرشون میارن‌.فقط یجور که راحت شم از دستشون

وا دنبال چه راه حل هستی؟؟ زنگ بزن به پسره هرچی ازدهنت درمیاد بعش بگو. بگو دفعه بعددنبینم پاتو بزاری ...

عزیزم فوقش میگه شوهرتو میگع بیا بیا من که نمیخواستم بیام .اگه یه درصد خانوادش بهش دعوا میکردن اینجوری نمیشد

ازشوهرت مطمئنی؟؟شاید اونم کاری براش انجام میده ک شوهرت اینقدر راحت خونه دراختیارش میذاره

اره مطمئنم.هزار جور امتحانش کردم..تنها مشکلش اینه نمیتونه نه بگه.

کوتاه نیومدم به حرفام گوش نمیده .حتی خانوادشم نمیتونن دعواش کنن ..فقط حرفه خودشه هرچی میگم نیار توهم ...

واییی خاک عالممممم اخه حداقل اگه مجرد بودن باززززم یه چیزی متاهلن زنا 😶😶😶 ببخشیدا اگه این روشن فکریه گوه تو این روشن فکری 

پای یک بزرگتر رو بکش وسط و خسته شدم