2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 19925 بازدید | 831 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم من الان تاپیک  شمارو دیدم  خواب میدیدم عروسیمه(حالا ن اینکه لباس عروس پوشیده باش ...

سلام عزیزم.

قسمت بزرگی از خواب شما بخاطر اینه که فکرتون درگیر مشکلات اخلاقی عمه تون و همچنین عشقتون و آینده تونه.

بطور کلی خوابتون داره میگه خطر یه بیماری نزدیکه.

احتمالا پدر بزرگوارتون یا کسانی که با ایشون در حال دعوا و مجادله بودن، به زودی بیمار میشن.

صدقه بدین تا دفع شه عزیزم

سلام عزیزم. قسمت بزرگی از خواب شما بخاطر اینه که فکرتون درگیر مشکلات اخلاقی عمه تون و همچنین عشقتون ...

مرسی گلم 

حتما

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
سلام گلم ممنون میشم خواب های منو هم تعبیر کنین... چند وقت پیش خواب دیدم کل موهام پر از شپش شده...مو ...

سلام عزیزم

تعبیر خواب اولتون:

اتفاقاتی باعث اعصاب خوردی، پریشانی و اضطراب شما میشه. (صدقه بدین)

تعبیر خواب دومتون:

اوضاع مالیتون با صبوری ای که میکنین، خوب میشه و به ثروت میرسین.

موفق باشین 🌹

سلام عزیزجان اگر وقت داشتی خواب منم تعبیرکن

قبلش با اقایی ک دوستش دارم بحثم شد ناااجور

خیلی دلم شکسته بود خیلی گریه کردم 

از خدا خواستم وقتی خوابیدم بهم ی نشونه بده 

خواب دیدم از یه جنگل مه الود دارم عبور میکنم ک دورتا دور جنگل هم درخت های سرو بودن 

خیلییی بلند بودن درختا سبز پرررنگ

یه سگ هم باهام بود 

احساس ترس میکردم و گیج و‌مبهم بود برام 

ولی همینجوری که ادامه دادم یدفعه رفتم یه جا

از یه صخره خیلیی بلند رفتم بالا البته قدم اخری که برداشتم و خودمو کشوندم بالارو یادمه.. خیلیییییی خوشحال بودم سگمو بغل کردم و ذوق میکردم 

روبروم ی آبشار بود و رنگین کمون 

دوطرف ابشار ک میریخت پایین هم جنگل بود خیلییی جای خوشگلی بود 

بعد مثل  ی وحی بهم میگفت صبرداشته باش 

میشه 

همش این جمله تکرار میشد 

بعد یدفعه توی رنگین کمونه نوشته شد 

اول نوشته شد صبر داشته باش 

بعد نوشتع شد میشه 

مثل یه آیه قرآنی 

خیلییی ذوق میکردم 

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

سلام امکانش هست خوابم رو تعبیر کنید. 

من مادرم فوت شده. 

در خواب دیدم که خونه پدرشوهرم جمعیت زیادی سیاه پوش برا عرض تسلیت به اونجا اومده بودند من از اتاق بیرون اومدم و این همه ادم رو دیدم ترسیدم شوک شدم با چشمام دنبال مادرشوهرم میکشم که ازش بپرسم چه خبره... در همین حین همه بهم تسلیت میگفتن چشمم وسط جمعیت به مادرم که سیاه پوش نشسته بود افتاد دیدم بهم گفت مادرشوهرت نیس دنبالش نگرد جواب مردم رو بده.. 

یعنی اتفاق بدی برا مادرشوهرم می افته یا برای من اتفاقی پیش میاد.. خیلی میترسم 

سلام عزیزم. قسمت بزرگی از خواب شما بخاطر اینه که فکرتون درگیر مشکلات اخلاقی عمه تون و همچنین عشقتون ...

راستی گلم من اون هایی ک دعوا میکردن رو نمیشناختم فقد بابامو اون وسط شناختم و اخرشم ک دست عشقمو گرفتم و رفتم

البته کار عمم هم برای چندین سال پیشه

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
سلام عزیزجان اگر وقت داشتی خواب منم تعبیرکن قبلش با اقایی ک دوستش دارم بحثم شد ناااجور خیلی دلم شک ...

عزیزمممم چه خوابی!!

شما در حال حاضر توی سرگردانی و بلاتکلیفی قرار گرفتین ‌‌‌‌و  حال دلتون خوب نیس. اما یه نگهبان دارین که همیشه همراه شماست و بهتون کمک میکنه تا ازین شرایط بغرنج نجات پیدا کنین.

شما توی زندگیتون به مدارج بالایی دست پیدا میکنین و معجزه ی بزرگی براتون اتفاق میوفته. اما رمز رسیدن به این معجزه، صبره عزیزم.

شما باید روی خودتون کار کنین تا صبور تر از اینی که هستین، بشین.

موفق باشین ❤️

سلام امکانش هست خوابم رو تعبیر کنید.  تشکر من مادرم فوت شده.  در خواب دیدم که خونه پ ...

سلام عزیزم. برای شما اتفاق بدی نمیوفته عزیزم.

اما حتما صدقه بدین. صدقه تون کم نباشه🌹

راستی گلم من اون هایی ک دعوا میکردن رو نمیشناختم فقد بابامو اون وسط شناختم و اخرشم ک دست عشقمو گرفتم ...

شاید خبر بیماری ای رو توی اقوام عشقتون بشنوین.

همچنین ممکنه این بیماری پدر یا عمه تون رو درگیر کنه.

صدقه بدین تا دفع شه

شاید خبر بیماری ای رو توی اقوام عشقتون بشنوین. همچنین ممکنه این بیماری پدر یا عمه تون رو درگیر کنه. ...

مرسی حتما 💙

عزیزمممم چه خوابی!! شما در حال حاضر توی سرگردانی و بلاتکلیفی قرار گرفتین ‌‌‌‌و  حال دلتون خوب ...

خواب قشنگیه ن؟

هروقت ناامید میشم این خواب رو یاد خودم میارم 

ممنونم که وقت گذاشتی گلم  

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍