2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 19925 بازدید | 831 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواب قشنگیه ن؟ هروقت ناامید میشم این خواب رو یاد خودم میارم  ممنونم که وقت گذاشتی گلم   ...

بله خیلی زیبا بود.

خوش بحالتون که اینقد خدا هواتونو داره.

التماس دعا ❤️

زندگی همسرتون دچار یه تغییر بزرگ و ناگهانی میشه. برای رفع بلا لطفا یه چیزی خون کنین. 

سلام عزیزم خوبی گلم 

این خواب منو تعبیر میکنی فدات شم 

من خواب دیدم رفتم یه مراسمی کفشامم گذاشتم جا کفشی 

بعد ک از مراسم اومدم بیرون هر چقد گشتم پیدا نمیکردم کفشامو خیلی خیلی دنبال کفشام گشتم‌ اخر سر با گشتن خیلی زیاد میدا کردم کفشامو 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘
سلام عزیزم تعبیر خواب اولتون: اتفاقاتی باعث اعصاب خوردی، پریشانی و اضطراب شما میشه. (صدقه بدین) ت ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتین❤

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبی گلم  این خواب منو تعبیر میکنی فدات شم  من خواب دیدم رفتم یه مراسمی کفشام ...

سلام عزیزم.

به زودی با همسر، کیس احساسی یا یکی از خانوادتون قهر میکنین و بعدش آشتی میکنین.

سوده خانم این خواب منم تعبیر کنید ممنونتون میشم خیلی ذهنم درگیر شده

خواب دیدم خواب دیدم که مادر شوهر و پدر شوهر سابقم با یکی از اقوام خانواده شوهر خواهرم عقب یه ماشین که فکر می کردم برای بابام هست نشستن و شوهر سابقم هم جلو کنار دست راننده که بابام بود نشسته بود من و مامانم کنار جاده وایساده بودیم یه ماشین کرایه کنیم سوار شیم یه چمدون هم کنارم بود پدرم اومد پیش ما بگه ماشین بگیرید بیایدو مادر شوهر سابقم هم چنددفعه برمیگشت از شیشه پشت ماشین من را نگاه میکرد یه جور با حالت ناراحتی در ضمن شب هم بود بعد شوهر سابقم رفت جای راننده نشست که رانندگی کنه توی ذهنم بود که چون بابام اعصاب رانندگی نداره این کار میکنه بابام رفت سوار شه کنار راننده من با عصبانیت به خانواده و شوهر سابق نگاه می کردم بعد شوهر سابقم بابام یه پاش را گذاشته بود تو ماشین که سوار شه هی یه کم میرفت جلو و میاستاد بعد بابام سوار شد و رفتن و از خواب بیدار شدم

دوباره خوابیدم باز خواب دیدم شوهر سابقم و من یه جا بودیم آدمای دیگه هم بودن ولی من خودمون دوتا را میدیدم شوهر سابقم با لبخند رو لبش شلوار قهوه ایی که پا داشت را نشونم داد گفت خردمش ۱۰هزار تومن من متوجه نشد پرسیم چی گفت میگم خریدمش ۱۰هزار تومن و دست نداشت بعد دیدم که دوتا دست خیلی خیلی خیلی لاغر و شکننده داره ناخن هاشم خیلی کم بلندو مرتب بود ولی از مچ بی حس بودن از بازو یه کم فقط یه دفعه تکون داد دستش را من دستش را گرفتم و بوسیدم انگار حس دوس داشتنش با بوسیدن دستش توی وجودم شکل گرفت هی بازم دستش را می بوسیدم و انگار اشک توی چشمام جمع شدبود که از خواب بیدار شدم 

اوه!!! عجب چیزی🥺 اون روح شیطانی و آلودگی بوده که توی وجودتون بوده و ازتون خارج شده عزیزم. واقعا ا ...

سوده خاتون پست منو جواب ندادید 🥺💔

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

سلام سوده جان صفحه ۱۵ خوابم رو گفتم

میشه تعبیر کنی 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
سلامت باشین. التماس دعا🌺

سلام عزیزم خوب هستین انشالله؟

گلم من یک خوابی دیدم ممنون میشم اگه لطف کنید درخواست دوستی ام قبول کنید براتون بگم تعبیرش رو شد بهم بگید

مرسی

@سوده1360  

@سوده1360  

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨