سوده خانم این خواب منم تعبیر کنید ممنونتون میشم خیلی ذهنم درگیر شده
خواب دیدم خواب دیدم که مادر شوهر و پدر شوهر سابقم با یکی از اقوام خانواده شوهر خواهرم عقب یه ماشین که فکر می کردم برای بابام هست نشستن و شوهر سابقم هم جلو کنار دست راننده که بابام بود نشسته بود من و مامانم کنار جاده وایساده بودیم یه ماشین کرایه کنیم سوار شیم یه چمدون هم کنارم بود پدرم اومد پیش ما بگه ماشین بگیرید بیایدو مادر شوهر سابقم هم چنددفعه برمیگشت از شیشه پشت ماشین من را نگاه میکرد یه جور با حالت ناراحتی در ضمن شب هم بود بعد شوهر سابقم رفت جای راننده نشست که رانندگی کنه توی ذهنم بود که چون بابام اعصاب رانندگی نداره این کار میکنه بابام رفت سوار شه کنار راننده من با عصبانیت به خانواده و شوهر سابق نگاه می کردم بعد شوهر سابقم بابام یه پاش را گذاشته بود تو ماشین که سوار شه هی یه کم میرفت جلو و میاستاد بعد بابام سوار شد و رفتن و از خواب بیدار شدم
دوباره خوابیدم باز خواب دیدم شوهر سابقم و من یه جا بودیم آدمای دیگه هم بودن ولی من خودمون دوتا را میدیدم شوهر سابقم با لبخند رو لبش شلوار قهوه ایی که پا داشت را نشونم داد گفت خردمش ۱۰هزار تومن من متوجه نشد پرسیم چی گفت میگم خریدمش ۱۰هزار تومن و دست نداشت بعد دیدم که دوتا دست خیلی خیلی خیلی لاغر و شکننده داره ناخن هاشم خیلی کم بلندو مرتب بود ولی از مچ بی حس بودن از بازو یه کم فقط یه دفعه تکون داد دستش را من دستش را گرفتم و بوسیدم انگار حس دوس داشتنش با بوسیدن دستش توی وجودم شکل گرفت هی بازم دستش را می بوسیدم و انگار اشک توی چشمام جمع شدبود که از خواب بیدار شدم