2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 19925 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم. شما به زودی مسئولیت های بزرگی رو قبول میکنین که تووش خیر به همراه داره و خدا ازتون راضی ...

ممنون عزيزم

خير و سلامتى باشه 🙏

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم

من الان تاپیک شما رو دیدم 

منم یک خاب رو چند سالی هست میبینم که خیلی فکر رو مشغول کرده

خاب میبینم گربه سیاه اومده توی اتاق خابم و من هر چی سعی میکنم از اتاق بندازمش بیرون نمیشه و حتا بهم حمله هم میکنن بعضی اوقات هم باهام خوبن

بعضی وقت ها چند تا هستن و بعضی اوقات هم یکی

این خاب رو چندین ساله میبینم

البته نه یک شکل ولی مضمونش همین هست همیشه گربه سیاهی که میخام بیرونش کنم و نمیتونم

چند هفته پیش هم باز خاب دیدم داشتم میرفتم بیرون با دوست همسرم که پسر هست و یک گربه سفید و سیاه داره، گربه اش بهم حمله کرد یک جوری که روی سرم نشست و همون دوستمون دستش رو گرفت روی سرم که بهم آسیبی نرسونه و انداختش اون طرف ولی دوباره گربه پرید روی سرم و ۳ بار این اتفاق افتاد

ممنون میشم اگر تعبیری داره زحمت بکشی بهم بگی کلن خیلی ساله فکرم رو درگیر خودش کرده این خاب ها

سلام عزیزم من الان تاپیک شما رو دیدم  منم یک خاب رو چند سالی هست میبینم که خیلی فکر رو مشغول ...

سلام عزیزم ببخشید منم اومدم جوابتونو دادم من تعبیر خواب بلد نیستم. اما میدونم این خواباتون نشون از سحر یا اجنه تو زندگیتون داره. 

یه سایت هست به اسم سایت مباهله. برید مطالعه کنید. متوجه میشید. راه نجات رو نوشتن. 

سلام عزیزم من الان تاپیک شما رو دیدم  منم یک خاب رو چند سالی هست میبینم که خیلی فکر رو مشغول ...

کلا گربه ای که ازش بترسین، بیماریه عزیزم.

اینجور خوابها از نزدیک شدن یه بیماری خبر میدن.

شما یا چن ساله یه بیماری دارین، یا اینکه هروقت میخواین بیمار بشین، اینطوری بهتون هشدار داده میشه عزیزم.

با صدقه بیماری رو دفع کنین

منو مادرم و خواهرم سالهاست ک یه خواب مشترک میدیدیم البته انگار تو بازده زمانی مختلف بوده

مانمیدونسیم ک اون دوتای دیگم اون خواب و میبینن ی روز من داشتم از خوابام براشون میگفتم دوتایهو هنگ کردنو منو نگاه کردن بعد اونجا فهمیدیم ک خواب مشترک میبینیم هر سه تا مون یه دختر بچه تو خواب میبینیم ک تنهاست و درخطره 

تیکر بارداری نیست .
منو مادرم و خواهرم سالهاست ک یه خواب مشترک میدیدیم البته انگار تو بازده زمانی مختلف بوده مانمیدونسی ...

سلام عزیزم.

اگه اون دختر بچه مال خودتون نبود یا چنین حسی توی خواب نسبت بهش نداشتین،

خوابتون داره میگه شما شاهد گرفتاری های مالی اطرافیانتون خواهید بود.

سلام عزیزم. اگه اون دختر بچه مال خودتون نبود یا چنین حسی توی خواب نسبت بهش نداشتین، خوابتون داره م ...

مال خودمون بود 

البته ی جریانی پیش اومده قبلا میتونم درخوایت بدم خصوصی بگم؟

تیکر بارداری نیست .

سلام گلم من الان تاپیک  شمارو دیدم 

خواب میدیدم عروسیمه(حالا ن اینکه لباس عروس پوشیده باشم و ارای و اینا)

خیلیی عادی با لباس خونگی.. خیلییییی سادههه 

یدفعه دعوا شد کلییی ادم بود توی عروسی 

بابام با بلوچ ها دعوا میکرد(من عشقم بلوچه و این خوابم با اون ازدواج کرده بودم)

چشای بابام اشکی بود ولی گریه نمیکرد فقد اشک جمع شده بود 

من خیلیییییی بیش از حد گریه میکردم و دست انداخته بودم گردن بایام ک از دعوا جدا بشه 

بابام هیچی نمیگفت فقد چشاش اشکی بود 

بعد من ب بابام میگفتم بابا توروخدا بابا بیخیال شو من پیش خانواده شوهرم ابروم رفت خیلیی گریه زاری میکردم 

بعد دعوا اروم شد یکی از عمه هام ب اون عمه یکی میگفت حالا دلت خنک شد حالا راحت شدی انداختیشون بجون هم(ینی اون عمم باعث دعواشده بود)

همون عمم ک باعث دعواشده بود من همشش اون عممو تو دلم چیز میگفتم(همین عمم باعث شد زندگی ما در واقعیت بپاشه از همدیگه)

اخرشم با دلخوری تمام از بابام و بقیه ک شاهد دعوا بودن دست عشقمو گرفتم و گفتم بریم مسعود بریم سر خونه زندگیمون بیدار شدم دیگ

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

سلام گلم ممنون میشم خواب های منو هم تعبیر کنین...

چند وقت پیش خواب دیدم کل موهام پر از شپش شده...موهای دخترمم همینطور...هر کاری هم میکردم شپش ها از بین نمیرفتن...

یک خواب دیگه هم دیدم این بود که ما رفته بودیم باغ یکی از اشناها و صاحب باغ چندتا از درخت های گردوی باغ رو به ما بخشید و گفت این درخت ها برای شما...تعبیر درخت گردو چی هست؟ضمن اینکه من قصد بارداری دارم و به امیدخدا میخوام اقدام کنم...بنظرتون این خواب ربطی به بارداری داره؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...