2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18688 بازدید | 831 پست

سلام عزیزم میشه خواب مادرمو تعبیر کنید مادرم خواب دیده من و دخترم با ماشین خودمون تصادف کردیم نزدیک خونمون و ماشین برعکس شده 

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشید و سلامت خواب دیدم یه نوزاد سیاهپوست روی زمینه و مردم از کنارش رد میشدند من ترسیدم کسی ل ...

سلام عزیزم. شما به زودی مسئولیت های بزرگی رو قبول میکنین که تووش خیر به همراه داره و خدا ازتون راضی میشه. خیر شما همیشه به همه میرسه و با بندگان خدا مهربونین.

اگه منتظر فرزند هستین، بچه دار میشین عزیزم.

بزرگوار من واسه یه ازمون ک باید میدادم نیت کردم خوابیدم و خواب دیدم ی برگه دستمه ک نام امام رضا روش ...

سلام عزیزم. من اصلا به نیت کردن و خواب دیدن اعتقادی ندارم.

به نظر من شما چون بهش فکر کردین این خوابها رو دیدین.

اما اگه شما معمولا نیت میکنین و جوابتون رو توی خواب میگیرین، تعبیر خوابتون قبولی توی آزمون به کمک امام رضاس عزیزم.

سلام عزیزم من یه خواب بامزه دیدم میشه تعبیرشو بگی😅 من مجردم ولی خواب دیدم که با یه اق ...

عزیزمممممم😂😂😂😂

خیلی بامزه بود.

تعبیر خوابتون اینه که شما برای رسیدن به اهدافتون باید مدام صدقه کنار بذارین تا به آرامشی که میخواین برسین عزیزم.

شما به موفق ها و نعمتهای بزرگی میرسین و در رفاه قرار می‌گیرین و برای در امان موندن از انرژی های منفی باید مدام قسمتی از مال تون رو صدقه بدین.

موفق باشی انرژی مثبت جان😍🙏

سلام میشه خواب منو تعبیر کنید خیلییی فکرم درگیرشه خواب می دیدم اسم شوهرم مجیده ولی اسم شوهرخودم یه ...

سلام عزیزم.

من دقیقا متوجه فرمایش شما نشدم. یعنی خواب دیدین اسم همین همسرتون عوض شده؟ یا کلا خواب دیدین یکی دیگه همسرتونه؟؟

عزیزمممممم😂😂😂😂 خیلی بامزه بود. تعبیر خوابتون اینه که شما برای رسیدن به اهدافتون باید مدام صدقه ...

سلام مرسیییی

من خودم از وقتی بیدار شده بودم فقطططط میخندیدم😅😂

اتفاقااااا خیلیییی صدقه میدم چون خیلیییییی حس خوبی بهم میده

مرسییییییییی😍😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سلام ممنون میشم خواب منم تعبیر کنین  خیلی  نگرانم من یه خواستگار خوب داشتم که دو سال اومد ...

سلام عزیزم. اون طرف توی تایپک خودتون جوابتون رو نوشتم. این خواستگاری فعلا نافرجام می مونه و به انتها نمیرسه عزیزم

سلام عزیزم میشه خواب مادرمو تعبیر کنید مادرم خواب دیده من و دخترم با ماشین خودمون تصادف کردیم نزدیک ...

سلام عزیزم. در مسیر زندگی شما و دخترتون حادثه ای پیش میاد که باید برای دفعش صدقه بدین.

صدقه رو کم برندارین. و سه هفته پشت سر هم تکرارش کنین.

موفق باشین❤️

سلام عزیزم من خواب دیدم رفتم از یه جا مثل بقچه مانند انگار برام کفن اماده گذاشته بودن کفنمو کشیدم با ...

سلام عزیزم. به زودی مشکلاتی براتون بوجود میاد که ارتباطتون با خدا قوی تر میشه و خدا بهتون کمک میکنه تا از مشکلات رها بشین و ازین بابت خدا رو شکر میکنین.

موفق باشید ❤️