2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18685 بازدید | 831 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اهل کدوم شهر هستی ولی انشالله تو این یکی دوماهه امام رضا علیه السلام بطلبن برم پابوسشون خیلی ...

وای خدای من!!!!!!! مرسی از دعای خیرت عزیزمممممممممم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

لباس رو نخریدم،ولی یه شومیز خیلی قشنگ با یه رنگ شاد بود که یادم نمیاد رنگش😂

شما توی زندگیتون دارین دنبال بدست آوردن شادی میگردین عزیزم. خوابتون فقط در همین حد و همون که قبلا براتون نوشتم داره میگه.

بله عزیزم. در خدمتم

زنده باشید و سلامت

خواب دیدم یه نوزاد سیاهپوست روی زمینه و مردم از کنارش رد میشدند

من ترسیدم کسی لگدش کنه، رفتم بغلش کردم... دیدم گرسنه ست از سینه ام بهش شیر دادم (با اینکه تو فکرم بود من که شیر ندارم) ولی اون خورد و سیر شد و حتی آروغ هم زد 🙂 بعد هم با همسرم به فرزندی گرفتیمش و بزرگ شد

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

بزرگوار من واسه یه ازمون ک باید میدادم نیت کردم خوابیدم و خواب دیدم ی برگه دستمه ک نام امام رضا روش نوشته شده( چند روز قبل تولدشون)و این باعث شد کلی ایشون رو عبادت کنم در شب ولادتشون بعد دیشبم خواب دیدم زنگ زدن بهم میگن قبول شدی در صورتی ک عملکردم مناسب تبود در ازمون چون ب هاطر کرونا کلاس نرفتم

حالا با این حساب شما چ تعابیری از خواب ها دارین ؟ فردا پسفردا جواب ازمون میاد ممنون میشم الان بهم بگید

سلام عزیزم

من یه خواب بامزه دیدم میشه تعبیرشو بگی😅

من مجردم ولی خواب دیدم که با یه اقایی هستم که مث اینکه همسرم هست 

تو یه کشور خارجی هستیم انگار میگفتم نروژ هستیم

من همسرم تو یه هایپر مارکت بودیم خرید میکردیم که یهو یه دونه از صندوق صدقاتی که همین ایران هستن اونجا بود و من همسرم پول هم پول دادیم و کلی هم حالمون خوب بود.

فقط موندم اون صندوصدقات ابی رنگ خودمون تو نروژ چیکا میکرد😂😂😂😂 از وقتی بیدار شدم فقط میخندم😅😂

و اینم بگم عزیزم خوابم شاید تعبیر خاصی نداشته باشه چون من ارزوم رفتن از ایرانه

شاید چون بهش زیاد فک کردم این خوابو دیدم😕😕

مرسیییی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام میشه خواب منو تعبیر کنید خیلییی فکرم درگیرشه

خواب می دیدم اسم شوهرم مجیده ولی اسم شوهرخودم یه چیزدیگست دوباره دارم همچین خوابی می بینم که یه اقایی این مثلامجیدو به من معرفی کرد

خدابزرگه🥰

سلام ممنون میشم خواب منم تعبیر کنین 

خیلی  نگرانم من یه خواستگار خوب داشتم که دو سال اومدن خواستگاری و من جواب منفی دادم 

ددیشب خواب دیدم که اومدن خوتگاری و من ناراحتم از اومدنشون و اونا با فامیل هاشون اومدن

و تا میان در مورد ما صحبت کنن یهو بچه ها سر و صدا میکن و ببحث عوض میشه  یا چایی میبرن و هی بحث اصلی فراموش میشه

میشه تعبیرش کنین خیلی نگرانممم