2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18683 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم. شما در حال حاضر به دنبال رسیدن به آرزوهاتون هستین و به ائمه متوسل شدین. در این بین و به ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی❤انشاءالله که زندگی شما و همه عزیزان مملو از ارامش باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی ک جوتب دادین❤❤ عزیزم من خواب دیدم رفتم ارایشگاه و نوهام قهوه ای خیلی خوشرنگن (تو واقعیت مشکین) ...

سلام عزیزم

شما شخصیتی مهربان و حمایتگرانه دارین‌. همچنین شما دارین چیزهایی رو از دیگرون پنهون نگه میدارین و ازین بابت راضی هستین. درین بین، شما آرزوهای درازی دارین که از رسیدن به اونا ناامید میشین. درحالیکه موهبتهایی که خدا یهتون داده، کم نیستن.

خواب دوم: شخصی که دوسش دارین هم به زودی توی زندگیش به ناامیدی میرسه. و حس میکنه آرزوهاش از دسترسش خارج شدن.

سلام سوده عزیز ،من دیگه شما رو پیدا کردم ول کن نیستم😂.میشه این خوابم برام تعبیر کنید؟🥺من خواب دیدم ...

سلام عزیزم.

اگه لباس خریدین، باید دقیقا بگین چه لباسی بود و چه رنگی بود.

اما اگه فقط درحال انتخاب کردن بودین، به این معناست که شما نیاز به همراه دارین و دنبال یه همراه توی زندگیتون میگردین.

لطفا خواب منو تعبیر کن در قسمت درخواست دوستی برات پیام گذاشتمو اینجا گفتم واینکه اگه ببینی با کسی دا ...

شما تنش های زیادی در ارتباط با ازدواجتون دارین‌ و درین مورد خیلی فکرتون مشغوله. به همین علت خوابهای درهم میبینین عزیزم

سلام عزیزم میشه بگی خواب مامانم چ تعبیری داره تو خواب دوتا دختر بچه نوزاد پیداکرده بعد برده خونه از ...

سلام عزیزم.

مادر محترمتون، به دو چیز گرانها میرسن. (دختربچه معمولا ثروته.)

یکیشون موندگار نیست و زود از بین میره. اما دومی خیلی موندگار و ارزشمنده.

در مورد قرآن، حرفاتونو خیلی خوب متوجه نشدم. 

برداشت من این بود که مادرتون دنبال آیه ای بودن که نمیتونستن پیدا کنن و همش برگه های سفید از وسط قرآن میومده.

اگه درست متوجه شده باشم، این به معنای اینه که مادرتون میخواد از خداوند راهنمایی و کمک بگیره تا راهش رو پیدا کنه. اما فعلا با ناامیدی مواجه شده و تا اطلاع ثانوی راهشو پیدا نمیکنه. و کمی مستأصل میشه.

سلام عزیزم میشه بیزحمت خواب من رو هم تعبییر کنید  تاحالا دوبار خواب دیدم که باردار شدم در صورت ...

سلام عزیزم.

دارن توی عالم خواب بهتون هشدار میدن‌که مراقب باشین توی گناه نیوفتین.

این گناه احتمالا مال حرامیه که وارد زندگیتون میشه.

بگردین ببینین کجا یه پول مشکوک وارد زندگیتون شده. 

سلام عزیزم. مادر محترمتون، به دو چیز گرانها میرسن. (دختربچه معمولا ثروته.) یکیشون موندگار نیست و ز ...

خیلی ممنونم سوده جان😘

با عرض پوزش ی خواب دیگم بگم🙈

اینو خودم دیدم 

یه چشمه بود، یا جوی آب، درست نمیدونم بیشتر فکر میکنم جوی آب بود آب بسیااااااااار زلالی داشت و صدای آب ب گوشم میخورد تو خواب از این شفافیت آب و صدای آب لذت میبردم دستمو میگرفتم زیر آب

اینو ۴صبح دیدم .

خیلی ممنونم سوده جان😘 با عرض پوزش ی خواب دیگم بگم🙈 اینو خودم دیدم  یه چشمه بود، یا جوی آب، ...

خواهش میکنم عزیزم.

شما حاجتی دارین که به بهترین شکل، بهتون نعمت میدن و حاجت روا میشین.

خواهش میکنم عزیزم. شما حاجتی دارین که به بهترین شکل، بهتون نعمت میدن و حاجت روا میشین.

وااااای اره😍😍خدا از زبونت بشنوه..اومدم بگم چشمه بود ک تعبیرکردی😁😁

مرسی عزیزم خیر ببینی😘