2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18682 بازدید | 831 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختی های زندگی شما با صبوریهایی که کردین، رو به پایانن. این سختی ها کم کم تبدیل به شادی میشن. به زود ...

عزیزم ممنون ان شاالله هرچی می خوای خدا بهت بده دلم شاد شد آخه خیلی زیاد خیلی خیلی خیلی زیاد سختی کشدم الانم شرایط خیلی خوبی ندارم تورو به فاطمه زهرا دعا کن زودتر سختیام به شادی تبدیل بشن  

خواب دیدم عرق گیاه کاسنی خوردم... همین. این خواب دیشبم بود. ی بارم خاب ریدم کلییی قلمه درخت کُنار ی ...

خواب کاسنی به معنای سلامت و شفاست عزیزم. اگه بیمارید، به زودی خوب میشین. و اگه بیمار نیستین، به معنای صحت و شلامت بدنتونه.

قلمه ی کنار هم داره نشون میده که شما در حال تلاش برای رسیدن به ثروتین. و با صبر و حوصله به ثروت حلالی دست پیدا میکنین. 

خواب کاسنی به معنای سلامت و شفاست عزیزم. اگه بیمارید، به زودی خوب میشین. و اگه بیمار نیستین، به معنا ...

کاش شِفا پیدا کنم... ممنونم . خیر ببینید

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
جونم عزیزم. در خدمتم

مرسی ک جوتب دادین❤❤

عزیزم من خواب دیدم رفتم ارایشگاه و نوهام قهوه ای خیلی خوشرنگن (تو واقعیت مشکین) بعد بهش گفتم برام چتری بزنه اونم زد اما اصلاا راضی نبودم در صورتی ک هیلی مرتب بودن بعد یهو تو دستم دیدم پره مو خیلی کوتاه کرده بود منن نوهام کم حجم شده بود ب شدتت پشیمون بودم این جدا یکم بعدشم خواب دیدم کسی ک ازش خوشم میاد رفته ارایشگاه(موهاس فوق العاده خوسگله ) بعد ارایشگاه موهاسو طوری کوتاه کرد ک اصلااااا راضی نبودم موهای اونم قهوه ایه. کلا این مدت همش هواب میبینم ناراضیم از چیزا 

سلام عزیزم. خوابهاتون رو باید بصورت کامل با جزئیات تعریف کنین. بطور کلی اینکه یه دختر باردار باشه، ...

عزیزم الان همه با پارتتی وسهمیه وپول دنبال پیشرفتن میشه کاملتر در پی وی بگین ،مردم حقمونو خوردن 

سلام سوده عزیز ،من دیگه شما رو پیدا کردم ول کن نیستم😂.میشه این خوابم برام تعبیر کنید؟🥺من خواب دیدم با مادر و خواهر و زن داداشم رفتیم به فروشگاه بزرگ لباس زنونه که لباس بخریم بعد نمیدونم چی شد  مثل اینکه خوششون نیومد بقیه رفتن بیرون فقط من موندم اونجا داشتم لباس می‌پسندیدم.خیلی خیلی لطف میکنی عزیز❤️

سلام عزیزم. خوابهاتون رو باید بصورت کامل با جزئیات تعریف کنین. بطور کلی اینکه یه دختر باردار باشه، ...

اینکه خواب ببینی دندون جلوییت توسط نخی که پدر فشارش میده کشیده میشه ودندون میفته ومن اذیت میشم هر چی میگم دندون منه نکن گوش نمیده مبکشه تا میفته ،بعد لق شدن،تعبیرش چیه؟

سلام عزیزم میشه بگی خواب مامانم چ تعبیری داره

تو خواب دوتا دختر بچه نوزاد پیداکرده بعد برده خونه ازشون مراقبت میکرده تمیزشون میکرده.یدونه از بچه ها اصلا نفهمید چطور شد و کجا رفت یکیش موند فقط که میگه خیلی هم خوشگل بودن

تو همین خواب یه قرآن خیلی خیلی بزرگ دیده قرآن رو که ورق میزده برگه های سفیدی توی قرآن بوده که نازک بوده که نوشته ها از زیر برگه مشخص بودن همش قرآن رو باز میکرده همون قسمتا که برگه های سفیدی بوده باز میشده

داشته دنبال یه آیه ای از سوره نحل میگشته ک همش همین ورقه ها سفید رو میدیده

ممنون میشم اگه تعبیری دداره بگی عزیزم

و این ک چرا ما خوابایی که قبل نماز صبح میبینیم اصلا یادمون نمیمونه چی دیدیم

بیشتر خوابای بعد از نماز صبح یادمون میمونه

لطفا خواب منو تعبیر کن در قسمت درخواست دوستی برات پیام گذاشتمو اینجا گفتم واینکه اگه ببینی با کسی داری ازدواج میکنی ونمیشناسیش یا پسر فامیل کوچکتر از خودت میاد خواستگاریت یا مسگن تو زن فلان پسر تو فتمیل شدی که ادم خوبی نیست ولی تو واقعیت زنش نیستی ؛تعبیر اینا چیه؟