2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18682 بازدید | 831 پست
اوه!!! عجب چیزی🥺 اون روح شیطانی و آلودگی بوده که توی وجودتون بوده و ازتون خارج شده عزیزم. واقعا ا ...

عزیزم قول میدم برات خیلی دعا کنم چون خیلی خوش اخلاق هستی اسمتو مینویسم که یادم نره

ِطفا درخواست دوستیمو قبول کن 

من خیلی خواب میبینم که دلم میخواد تعبیرشون رو بدونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر ✨ من دیروز خیلی ناراحت بودم بخاطر مشکلم  گریه کردم، با خودم گفتم دیگه خدا رو ...

سلام عزیزدلم.

صبح براتون این خواب رو توی یه تاپیک دیگه تعبیر کردم. نخوندین؟

عرض کردم که توی‌خواب دارن بهتون میگن باید برای حل مشکلاتتون متوسل به این شهید بشین تا از سفره ی ایشون بهره ببرین. اون گوجه هم شادیه که ازتون خواستن غم رو کنار بذارین و شاد زندگی کنین.

به زودی گره مشکلاتتون حل میشه عزیزدلم.

شهدا خیلیییی زود حاجت میدن‌. اونها نزد خدایشان روزی می‌گیرند ( عند ربهم یرزقون) اون سفره ای که دیدین، سفره ی الهی بوده عزیزم.

لطفاً دعا کنین منم حاجت روا شم🙏🙏

سلام ؛خاله،من مجردم ، بارها خواب دیدم حاملم ویه دختر بغلمه یا خواب رابطه جنسی دیدم یا شیر دادن بچه یا شوهرمو تو خواب دیدم یا خواب عقرب  حشره وجدا افتادن از خانواده در سرزمینی وخواب فامیلمونو که تغییر قیافه داده بود وخوشگل وشاد بود یا خواب دعوا وجرو بحث دیدم ؛تو فال گفتن ایندت خوبه وحس ششم گف دشمن زیاد داری ولی تعبیر اینا چیه الان؟خصوصا باردار بودنم وقتی مجردم؟

خواب دیدم که حرم امام رضا(ع)هستم دستم بچه ایی هست ولی میدونستم که بچه ی خودم نیست و دومرد آفریقایی یا عربی کمی از من فاصله داشتن ما در صحن مبارک آقا بودیم و ناگهان اون مرد خارجی به نقطه ای از اسمون که در سمت راست صورت من قرار داشت اون نقطه و فاصله هم داشت اشاره میکنه و داد میزنه حیوانات وحشی حمله کردند حیواانات وحشییی حمله کردند ، من به اون نقطه از اسمون نگاه کردم و دیدم ابرهای اون قسمت درحال تغییر شکلند و ناگهان گدازه از اسمون پرتااب میشه رو همه و رعب و وحشت همه جارو فراگرفته بود، من داد میزدم به داخل حرم پناااه بگیرید و همه به داخل حرم میرفتیم و من رفتم توی حرم  و باخودم میگفتم خداروشکر غسل کردم و پاکم ... 

سلام عزیزم. خوابتون رو کامل بگین تا تعبیرشو بگم‌. همچنین بگین عرق کدوم گیاه بوده

خواب دیدم عرق گیاه کاسنی خوردم... همین. این خواب دیشبم بود.

ی بارم خاب ریدم کلییی قلمه درخت کُنار ی نفر بهم داد... خواستم بکارم، همش تو فکر بابام بودم ک چی میخواد بگه... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
سلام ؛خاله،من مجردم ، بارها خواب دیدم حاملم ویه دختر بغلمه یا خواب رابطه جنسی دیدم یا شیر دادن بچه ی ...

سلام عزیزم. خوابهاتون رو باید بصورت کامل با جزئیات تعریف کنین.

بطور کلی اینکه یه دختر باردار باشه، به معنای افتادنش توی کار حرامه عزیزم. ممکنه کار خلاف اخلاقی انجام بده یا ممکنه وارد شغلی بشه که درآمدش براش حرامه. (مثلا با پارتی وارد شغل بشه و حق دیگران رو پایمال کنه)

شیر دادن به بچه به معنای کمک کردن شما به دیگرانه عزیزم.

عقرب و اینجور حشرات موزی هم به معنای اینه که دشمنایی دارین که باید مراقبشون باشین و ازشون دوری کنین.

خواب دیدم که حرم امام رضا(ع)هستم دستم بچه ایی هست ولی میدونستم که بچه ی خودم نیست و دومرد آفریقایی ی ...

سلام عزیزم. شما در حال حاضر به دنبال رسیدن به آرزوهاتون هستین و به ائمه متوسل شدین.

در این بین و به زودی شاهد حوادث تلخی برای مردم جامعه میشین و ازین بابت هم دوباره خودتون رو به ائمه میسپارین و ازشون کمک میخواین.

شما انسان پاکی هستین و از خطراتی که توی راهه در امان میمونین و حتی به دیگران هم کمک میکنین تا از خطر دور بمونن.

خدا بهمون رحم کنه. باز معلوم نیس چه مصیبتی توی راهه🤦