2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خسته شدن - پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 83 پست
مهربونی نکرده بهم.انگار اصلا منو نمیبینه من سعی کردم بنده خوبی باشم براش ولی اون خوب نبوده برام بیشت ...

مگه ميشه همچين چيزي؟!شما بشين قشنگ باهاش درد دل کن،آرزوهات رو ازش بخواه اونم با افعال مثبت،مطمعن باش هواتو داره.خدا ارحم الراحمين،من ک عاشقشم

بر محمد و آل محمد صلوات  
مگه ميشه همچين چيزي؟!شما بشين قشنگ باهاش درد دل کن،آرزوهات رو ازش بخواه اونم با افعال مثبت،مطمعن باش ...

خوشبحالت رابطت با خدا خوبه به من که محل نمیده

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ميشه همچين چيزي؟!شما بشين قشنگ باهاش درد دل کن،آرزوهات رو ازش بخواه اونم با افعال مثبت،مطمعن باش ...

دو ساله هر شب باهاش حرف میزنم چله میگیرم دعا میکنم التماس میکنم ولی انگار اصلا نمیبینه دلم ازش گرفته 

چرا خدا رو مقصر میدونی،چی شده؟

چون تو موردی ک کاری از خودم برنمیامد ازش کمک خواستم بی اجازه اون برگی از درخت جدا نمیشه ولی خواست ک زندگی من نابود بشه من بعد دو سال هنوزم هنگم ک چی شد یهو اینجوری شد و منو نامزدمو اینجوری جدا کرد.حس میکنم دیگه خدارو دوسندارم ولی اونم کسی رو تدارم ک بش بگم

دو ساله هر شب باهاش حرف میزنم چله میگیرم دعا میکنم التماس میکنم ولی انگار اصلا نمیبینه دلم ازش گرفته ...

بستگي ب نوع حرف زدنت داره گلم،بايد از ته دلت بگي ک دقيقا چي ميخاي،اما اگه مثلا اينطور بگي ک خدايا نکنه ب فلان چيز نرسم يا نکنه فلان چيز رو ازم بگيري و يا هزار تا نکنه ديگه مطمعنا ب خواستت نميرسي

بر محمد و آل محمد صلوات  
منم گاهي اينطور ميشدم،اما مطمعن باش خداس ک هوامون رو داره و بهترين دوستمونه پس بهش اعتماد کن

ای کاش این بهترین دوست جوابمو میداد سکوت نمیکرد 

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
بستگي ب نوع حرف زدنت داره گلم،بايد از ته دلت بگي ک دقيقا چي ميخاي،اما اگه مثلا اينطور بگي ک خدايا نک ...

یه مدت کلا سپردم ب خودش گفتم هرچی تو بخوای ولی میدونه تو دلم چخبره میدونه دارم داغون ولی هیچکاری نمیکنه.

گلم ميشه بيشتر توضيح بدي شايد بتونيم راهنماييت کنيم

نامزدیم بهم خورد به طرز غیر قابل باوری ینی همه چی خوب بود خانواده نامزدم راضی بودن یهو باباش جنی سد گفت من این دخترو نمیخوام و رفت برا نامزدم خواستگاری کلی عذاب کشسدیم جفتمون بعد از چند ما جدا شدیم با غصه و ناراحتی بعدش کلی اتفاق دیگه افتاد ک باعث شد حتی دیگه همو نبینیم جالب اینه نامزدم ازدواج هم نکرد ولی زندگی من بهم ریخت.

من کلا خستم از خستگیم خستم

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎