2777
2789

کیا از زندگی خسته شدن ؟

به نظرتون چیکار میشه کرد وقتی از زندگی خسته میشی

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیریم 😐

خدانکنه

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...
هدف معنوی داشته باش،من امتحان کردم عالی میشه

مثلا چی ؟

عزيزم چرا خسته شدي؟چند سالته مگه؟

نمیدونم حس خوبی ندارم

من 

چند روزه همش غر میزنم سر شوهرم چند روزه از صبوری خبری نیست عصبی و کفریم افسردگی گرفتم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
نمیدونم حس خوبی ندارم

حس خوب رو بايد بوجود بياري،گلم الان اول صبحه اول از همه خدا رو شکر کن ک يه روز جديد از زندگي رو بهت بخشيده و مهمتر اينکه سالمي.ميدوني همين الان چندين نفر ب سختي دارن نفس ميکشن؟قدر لحظاتت رو بدون و بخاطر داراييهات از خدا تشکر کن مطمعن باش ک خدا هم بهتر از اينا رو بهت ميده فقط کافيه ازش بخاي و بهش توکل کني

بر محمد و آل محمد صلوات  
مثلا هدفم اینه ک گناه نکنمو خداوند رو از خودم راضی نگه دارم،خیلی حس خوبیه بخوای مهربونترین شخصیت زند ...

مهربونی نکرده بهم.انگار اصلا منو نمیبینه من سعی کردم بنده خوبی باشم براش ولی اون خوب نبوده برام بیشتر از همه دلم از خدا گرفته