2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خسته شدن - پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 83 پست
باید خودمو آماده یه همچین روزی بکنم.باید بیخیالش بشم و بقیه عمرمو با همین دل داغون و قلب شکسته زندگی ...

تو بی رحمی یا خدا؟خدا بی رحمه یا اون پسر؟

چقدر خودخواهه که گفته میدونم دیگه کسی رو وارد زندگیت نمیکنی!

قحطی ادم خوب اومده؟تازه این ادم خوب به نظر نمیاد

برو سمت ورزش برو سمت کتابای خودشناسی 

تو بی رحمی با خودت

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
خيلي خوب جواب ميده منکه جواب گرفتم بايد از ته دلت بهش ايمان داشته باشي ک جواب ميگيري ب مدت 15 روز ه ...

من اينکارو کردم ب نامه هفتم ک رسيدم پسره اومد خواستگاريم و ب لطف خدا الان شوهرمه

بر محمد و آل محمد صلوات  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي خوب جواب ميده منکه جواب گرفتم بايد از ته دلت بهش ايمان داشته باشي ک جواب ميگيري ب مدت 15 روز ه ...

منکه این همه راه رو امتحان کردم اینم انجام میدم .ممنون عزیزم

ینی شمام از عشقت دور بودی اینکارو کردی درست شد؟باید تو ساعت خاصی انجام بدم؟

تو بی رحمی یا خدا؟خدا بی رحمه یا اون پسر؟ چقدر خودخواهه که گفته میدونم دیگه کسی رو وارد زندگیت نمیک ...

رفتم همش سر خودمو گرم میکنم با کتابای روانشناسی و قانون جذب کتابای مختلف درسی ولی هرکار میکنم دلم آروم نمیشه.

اون شرایطش از منم بدتره ورشکسته شده درسو ول کرده کارگری میکنه😔بمیرم براش.

منکه این همه راه رو امتحان کردم اینم انجام میدم .ممنون عزیزم ینی شمام از عشقت دور بودی اینکارو کردی ...

ن هيچ ساعت خاصي نداره،ن من يه پسر رو ديدم ازش خوشم اومد از خدا خواستم ک اگه صلاح باشه باهاش ازدواج کنم اون پسر رو بيشتر ببينم و همينطورم شد بعد شروع کردم ب نامه نوشتن و بالاخره خدا ما رو بهم رسوند از موقعي ک ديدمش تا موقعي ک مطمعن شدم اين پسر رو خدا سر راهم گذاشته پنج ماه طول کشيد اما از موقعي ک نامه نوشتم تا موقعي ک عاشقم شد فقط ب فاصله شيش هفتا نامه بود،گفتم ک با ايمان کامل اينکارو انجام بده نگو من همه راه ها رو رفتم اينم روش

بر محمد و آل محمد صلوات  

چی بگم عزیزم منظورم قانون جذب نبود ولی اینکه باهاش در ارتباط نیستی و بی خبری باید بگم منتظر هر خبری باش

تجربه دارم که بهت میگم بعد از چندسال فهمیدم ازدواج کرده و بچه داره

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
باشه گلم ممنون خوشبخت باشی

فدات عزيزم،از خدا ميخام ک اگه ازدواج با اين آقا صلاح هر دوتاتون باشه بزودي ب هم ديگه برسين،دعايي ک هميشه واسه خودم ميگفتم،خيلي خيلي ب خدا توکل کن

بر محمد و آل محمد صلوات