2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خسته شدن - پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 83 پست
بخدا همین الان ک دارم تایپ میکنم اشکام بند نمیاد این چ سرنوشتیه آخه.

چی بگم ما انسان ها کلا با درد و رنج همراهیم رنج شما این مسئله است رنج دیگرون یه مسئله دیگه 

ما باید کنار روزای خوبمون اینارم بپذیریم

ب خدا توکل ان شاءالله اگ به صلاحته بهش میرسی

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع ضربع بدی خوردم

اگ میتونی برو روانشناس 

در کنارشم ب خدا نزدیک تر شو ان شاءالله حالت بهتر میشه جهازتم فراهم میشه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
چرا دیگه سراغی ازت نگرفت؟

گاهی استوری های واتمو میدید هی بلاک میکرد باز در میاورد باز میدی یه بارم گفت میدونم ک دیگه نمیزاری کسی بیاد تو زندگیت میشناسمت ولی برو پی زندگیت منتظر من نمون من شرایط ازدواج ندارم دیگه پاسوز من نشو

پسر خوبیه اونقدر خوب که من دوساله حتی صداشو نشنیدم ولی نتونستم حتی به یکی از خواستگارایی ک ممکنه آرز ...

عزيزم يه روشي هست بنام نامه نوشتن ب فرشتگان شما ميتوني ب فرشته عشق و محبت اون آقا نامه بدي و اگه صلاحت باشه دوباره ب هم ميرسين

بر محمد و آل محمد صلوات  
خب شاید صلاح کارت تو جدایی بوده،با این حجم از ناراحتی راه های قشنگ زندگیتو نمیتونی پیدا کنی،ریلکس کن

دیگه نمیتونم آروم بشم همش الکیه همش ظاهر سازیه حتی تو شاد ترین لحظه های زندگیم تو تولدم تو جشنا همیشه ته دلم یه غمی هست اصلا نمیتونم از ته دل بخندم همش الکیه و هیچکس جز خدا نمیدونه ک همش ظاهر سازیه

چی بگم ما انسان ها کلا با درد و رنج همراهیم رنج شما این مسئله است رنج دیگرون یه مسئله دیگه  ما ...

بله گاهی بهش فکر میکنم ک خداروشکر سالمم خانواده دارم قیافه خوبی دارم و خیلی چیزای دیگه ولی هیچی نمیتونه حفره ای ک تو قلبمه رو پر کنه.دوتا از دوستام از اونی ک دوسش داشتن جدا شدن و یکی شون ازدواج کرده و یکی شون امشب نامزدیشه با یکی دیگه وقتی فکر میکنم منم جز اون کسی بیاد تو زندگیم حالم بد میشه از اینکه اون یه روزی ازدواج کنه حالم بد میشه😔

عزيزم يه روشي هست بنام نامه نوشتن ب فرشتگان شما ميتوني ب فرشته عشق و محبت اون آقا نامه بدي و اگه صلا ...

چ جوریه؟

من خیلی راه هارو رفتم ولی نمیشه هیچ اتفاقی نمیفته😔دیگه واقعا امیدم از دست رفته😔

نه از بعد تولدش بلاکم کرد منم تل و اینستا رو پاک کردم ک چکش نکنم چون وحشتناک حالم بد میشه

عزیزم به اخر این ماجرا فکر میکنی؟ اگه ازدواج کنه بی خبر و تو بعد از یه مدت بفهمی؟ 

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
عزیزم به اخر این ماجرا فکر میکنی؟ اگه ازدواج کنه بی خبر و تو بعد از یه مدت بفهمی؟ 

باید خودمو آماده یه همچین روزی بکنم.باید بیخیالش بشم و بقیه عمرمو با همین دل داغون و قلب شکسته زندگی کنم کاش بشه محکم بود کاش خدا یه کم رحم داشت

چ جوریه؟ من خیلی راه هارو رفتم ولی نمیشه هیچ اتفاقی نمیفته😔دیگه واقعا امیدم از دست رفته😔

خيلي خوب جواب ميده منکه جواب گرفتم بايد از ته دلت بهش ايمان داشته باشي ک جواب ميگيري

ب مدت 15 روز هر روز هر چندتا ک دلت خواست نامه بنويس ب اين شکل ک:

فرشته عشق و محبت فلاني اسم و فاميل طرف رو مينويسي سلام بر شما سلام آگاهانه و عاشقانه دوستت دارم

فرشته عشق و محبت فلاني از شما خواهشمندم هم اکنون و در اين لحظه شرايطي فراهم آوري تا فلاني بيش از پيش عاشق و خواستار و بي تاب من اسم و فاميلتو مينويس بشه

تو خط بعدش هم مينويسي ک فرشته عشق و محبت فلاني از اينکه ب لطف الهي شرايطي فراهم کردي تا فلاني عاشق و بي تاب من شده بسيار از شما سپاسگذارم در آخر هم از خدا تشکر کن ک فلاني عاشقت شده و دوستت داره.

بايد با تمام وجودت احساس کني ک طرف عاشقته مطمعن باش ک همينطور ميشه.اينم بگم فقط نوشتن نامه کافي نيست بايد با تمام وجودت اون لحظه رو احساس کني

بر محمد و آل محمد صلوات