2777
2789
عنوان

کیا از زندگی خسته شدن - پیشنهادتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 83 پست
دو ساله هر شب باهاش حرف میزنم چله میگیرم دعا میکنم التماس میکنم ولی انگار اصلا نمیبینه دلم ازش گرفته ...

حتما ب صلاحت نیس یا امتحان الهیه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم هرچی هست دیگه طاقتمو بریده.تازه وضع من خوبه شرایط نامزدم سابقم از منم بدتره.اگ امتحان الهی ه ...

مهم اینه ک ت امیدتو از دست ندی

اگرم نشد حتما ب صلاحت نبوده اگ باهاش ازدواج میکردی با چن تا بچه کارت ب طلاق میکشید خوب بود ؟

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
بنظر خودت اون آقا ارزشش رو داره ک بخواي باهاش زندگي کني؟شرايطش خوبه؟اخلاق و رفتارش درسته؟يا فقط بخاط ...

پسر خوبیه اونقدر خوب که من دوساله حتی صداشو نشنیدم ولی نتونستم حتی به یکی از خواستگارایی ک ممکنه آرزوی هر دختری باشه فکر کنم. اگ صد تومن تو جیبش داشت میداد برا خوشحالی من همه زندگیم بود همه زندگیش بودم.نمیدونم چرا یهو اینقدر همه چی عوض شد. 

چون تو موردی ک کاری از خودم برنمیامد ازش کمک خواستم بی اجازه اون برگی از درخت جدا نمیشه ولی خواست ک ...

خب شاید صلاح کارت تو جدایی بوده،با این حجم از ناراحتی راه های قشنگ زندگیتو نمیتونی پیدا کنی،ریلکس کن