2777
2789
عنوان

دلتنگم حالم بده از آدما بدم میاد

185 بازدید | 9 پست

همه قلبشون عین سنگ شده هیچکس منو دوست نداره بین دوستام سه نفریم احساس تنهایی میکنم اون دوتا میرن جلو جلو راه میرن تو راه مدرسه باهم میخندن من پشتشون با یه لبخند فیک😔 کلاس ششم یه معلم داشتم مثل رفیقم بود بهترین رفیقم بود با لبخندش حالم عالی میشد الان دیگه هیچکس درکم نمیکنه.... خیلی سخته دوری ازشون😭🖤همش جدیدا بهونه میگیرم یهو میزنم زیر گریه از دلتنگیش مامانم میگه چته نمیتونم بهش بگم😪بابام میگه اینقدر نرو فضای مجازی بخدا دنیای من فقط چشماشونه تنها کارم اینه به عکسشون نگاهشون کنم تنها کسایی که تو این دنیا برام با ارزشن همین معلم بود با معلم پارسالم😔

میشه یکبار سرزنشم نکنید بخدا هیچکس رو ندارم همه آدما ازم بدشون میاد بهم فحش میدن😭

چندمی ؟من هم دوران مدرسه هیچ دوستی نداشتم اوایل برام مهم نبود ولی بعدش گفتم به جهنم

کلاس هشتمم بخدا همه دوستام فیکن حتی مامان بابام بهم بی محلی میکنن بلد نیستن چطور باهام رفتار کنن😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=405962517]کلاس هشتمم بخدا همه دوستام فیکن حتی مامان بابام بهم بی محلی میکنن بلد نیستن چطور باهام رفتار کنن😪[/QUOTE

ولشون کن منم بچه هام همسن تو هستن اصلا دوست ندارن و براشون مهم نیست، خب که چی؟؟

[QUOTE=405962517]کلاس هشتمم بخدا همه دوستام فیکن حتی مامان بابام بهم بی محلی میکنن بلد نیستن چطور با ...

همش مامان بابام بهم توهین میکنن منو سرزنش میکنن که تو همش سرت توگوشیه معلوم نیست با پسر چت میکنی چه غلطی میکنی زودتر عروس شی و.... یعنی چیییی واقعا این حرفا منطقیه! 😭

واقعا هم میکنی؟

نه بخدا الکی میگن الانم با گریه دارم حرف میزنم بخدا هر ثانیه که موقعیتی پیدا کنم میرم تنها میشم گریه میکنم نمیخوام دیگه پیش مامان بابام باشم دلم میخواد بمیرم😔

نمیخوام عکسایی دارم که دلم نمیخواد ببینن عکس معلمم توشه اگه ببینن میگن تو دیوونه ای ولی من دیوونه نی ...

خب پاککن همه چیزو و بعد نرو بگو که بیاین چک کنین چون اون وقت میفهمن عمدا داری میدی و قبلاً پاک کردی، بعد مثلاً گوشی رو باز بزار برو دستشویی بعد ور میدارم نگاه میکنم و البته جای دختر خانومی تو این سن نی نی سایت نیست ولی باز هم درکت میکنم