2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز هیجان و زندگی اون موقع جریان داشت

الان چی 🥲

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
هنوز هیجان و زندگی اون موقع جریان داشت الان چی 🥲

چقدر شاد و خرم بودیم همه جوره

من تا ۹۵ هم خیلی شاد بودم ولی هرچی جلوتر رفتم محاسباتم واسه آینده و برنامه ریزی هام برخلاف حرکت کردن

همیشه برنامه ریزی ۱۰ ساله میکردم ، بعد تبدیل به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت میکردم

الآنم اون عادت رو دارم ولی اصلا هیچی طبق برنامه ام پیش نمیره ، همیشه سورپرایز میشم

چقدر شاد و خرم بودیم همه جوره من تا ۹۵ هم خیلی شاد بودم ولی هرچی جلوتر رفتم محاسباتم واسه آینده و بر ...

صرفا شده درجا زدن و نرسیدن 🤦

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
صرفا شده درجا زدن و نرسیدن 🤦

و این خودش بدترین چیزه

آدمی باید کفه های تراز زندگیش همیشه متعادل باشه

نیاز به موفقیت و پیشرفت در بعضی آدمها خیلی شدت داره مثل من ، اگر تمام ظرفهای نیاز دیگه ام هم پر باشه ولی این نیازم رفع نشه همیشه انگار چیزی کم دارم و بهم میریزم

موافقم تا قبل اومدن گوشی هوشمند و باب شدن شبکه های اجتماعی همه چی قشنگتتر بود

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

اصلا دنیا ی جور دیگه بود 💔

مهمتر از همه ، مهربونی و اعتماد وجود داشت

حتی با غریبه ها هم میشد خوش بود ، میتونستی با صداقت رفتار کنی و همه یکرنگ بودن ، الان جوری شده توی خونه و آپارتمان و محله خودت هم هیچکس رفیق نیست انگار ، اگر حواست جمع نباشه و با سیاست رفتار نکنی ، ضربه میخوری

قبلا خواهر برادر ، عمه عمو ، دایی خاله ، رفیق و همسایه ، همکلاسی و همکار همه باهم کنار هم شاد بودیم بخدا ، حتی در جاهای عمومی هفت پشت غریبه برای یک لحظه هم که بود باهات رفیق میشد و باهم میتونستید بخندین ولی الان فقط شده اضطراب ، حرفهایی بر پایه نگرانی ها و بدبختی ها و گرفتاری ها

خیلی زود همه چیز عوض شد ، من به شخصه دلم برای همین ۱۰ سال پیش خیلی تنگ شده