2777
2789
عنوان

آشپزخونه مون رو چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 79457 بازدید | 1558 پست

ماشالله استارتر

اولین عکس از آشپزخونه واقعا افتضاح بود من اصلا هیچ ایده ای نداشتم برای تمیز کردنش

خیلی عالی پیش رفتی معلومه زرنگ و کاری هستین😍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از توی حال تمام آشپزخونه پیدا هس به همین خاطر مجبور شدم پرده بگیرم الان ویوش رو میفرستم

منم عین تو خونه رو یه تکون اساسی دادم اشعالاشم بزور از خونه فرستادم بیرون فضا خیلی بازتر و روشن ترشد

لایک نکنید .توروخدا 

مبارکه

سعی کن برچسب بزنی به کابینت ها و توشونو تو کابینتی بندازی

بعد یه پرده ی حریر ساده که گرونم نیست بخر

در کل سقفم خودت اگه میتونی به رنگ بزن بذار خونه جون بگیره

انشالله پول بیاد دستت همه چیز رو نو کنی

تاپیکت این حس میده که خونه رو برای پذیرایی از یه خواستگار خیلی خیلی خوب آماده میکنی و جوابت بله هست😍🌺🌺🌺🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم