2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

الان اگه جلوش در نیای تا اخر باید بهش سواری بدی دقیقا اخلاقش مثل شوهر منه اون میگفت باهات اینجوری میکردم که موم دستم بشی هرچی من میگم همون بشه ولی تو زیر بار نرفتی روی منم کم کردی ادم باید برای خودش ارزش قائل بشه 

دلیلش چی بود ک نگفتی همون و بگو بخاطر این نگفتم اون موقع از نظر خودم اینطوری درستتره بود چیزه مهمی ن ...

دلیلم این بود که اون اقا بعد شماره دادن چون دید ضایع شده نشسته بود همه جا گفته بود من با خانم فلانی یه ماه دوست بودم ولی کات کردیم زدیم شماره های همدیگه رو پاک کردیم . خواستم دوباره باهم باشیم . که بعدش هم گفته بود دو بار بردم رستوران ۴۰۰‌تومن خرج کردم . من دیگه ترسیدم اسم کبابی رو بیارم ترسیدم فکر کنه من واقعا قرار رستوران داشتم 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهم نیست اینجوری بخوای باشی خودتو اذیت میکنی و اونم فک میکنه هر بلایی بخواد سرت بیاره و هر چی بگه تو ...

دقیقا یه ساعته منم میگم اما پیامایی که دلسوزانه اس رو جواب نمیده فقط هرکی بگه برو التماسش کن خوشش میاد،🤐

دلیلم این بود که اون اقا بعد شماره دادن چون دید ضایع شده نشسته بود همه جا گفته بود من با خانم فلانی ...

واه چقدر عوضی  اون چرا نگفتی دوست بودم ثابت کن   اگه دوست بودی چرا خاستی بعد شماره بدی . . این اقا توضیح مختصر کوتاه بده  ولش کن  اگه رفتنیه بذار الان بره 

ببین گوش بده ب حرفم

تو مقصر نیستی

کار خطا و گناهی نکردی

یک بار برای همیشه تمام‌ و کمال بهش توضیح بده

بعدم‌بگو یا قبول میکنی و دیگ راجبش حرف نمیزنی یا این رابطه بدون اعتماد تموم‌میشه

محکم وایسا 

ببین بلایی ک سرتو اومد ی سبک دیگ سرم اومد  ولی ازدواج کردیم چندین سال موضوعو گرفت کوبید تو سرم‌چقدر گریه چقدر اذیت شدم‌ هر روز باید دست میزاشتم رو قران بگم اینجوری نبوده تهمت زد ..‌‌‌‌‌.....

اگر با ی توضیح کامل نمیبخشتت و میزنه تو سرت مدام‌راجبش حرف میزنه و......خواهش میکنم این رابطه رو قطع کن !ی ادم درستو منطقی ب خاطر همچین چیزی جنجال ب پا نمیکنه نهایتا یک بار برای همیشه ابراز ناراحتی میکنه و قول میگیره تکرار نشه 

یادتم باشه یکی بهت شماره میده نهایتا شمارشو نمیگیری و تهدیدش میکنی نه اینکه همه رو خبر دار کنی...

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
الان اگه جلوش در نیای تا اخر باید بهش سواری بدی دقیقا اخلاقش مثل شوهر منه اون میگفت باهات اینجوری می ...

دقیقا خصوصا زن ...هرچی خودتو بگیری طرف بیشترجذبت میشه باخودش میگه چقد طرفدارو سینه چاک داره حتما که من به چشمش نمیام خودشو برات پرپرمیکنه،😂

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

بگو بیار قسم میخورم اما بعد قسم محل سگ بهت نمیدم . قاطع و محکم باش . قسم خوردی دیگه سمتش نرو تا به غلط کردن بیفته 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
خب منم باهاشون بودم ولی اصرار دوستم بودم که گرسنمه چیزی بخر بخوریم . دیدین من مقصرم😭 همه چیو خراب ک ...

خیلی ببخشید ها ولی واقعا دیوونه ای 

بیخیالش شو

اگه میخواستت ولت نمیکرد 

منم مثل شما احساسیم الان سختته ولی بعد میفهمی ک چ خوب شد ک ولش کردی

ببین گوش بده ب حرفم تو مقصر نیستی کار خطا و گناهی نکردی یک بار برای همیشه تمام‌ و کمال بهش توضیح ...

عالی بود حرفهات 

کاش بتونیم همه جای زندگی محکم از خودمون دفاع کنیم 

و به حاطر گناه نکرده هررر گزززز عذر خواهی نکنید.

چون دفعه ی بعدی هم وجود خواهد داشت .

به نظرت من باعث نشدم سو تفاهم‌پیش بیاد ؟ اگه از اول راستشو میگفتم بهتر نبود؟ 😭😭 دیشب بهم میگه چرا ...

شما هم مقصر بودی اما منم جای شما بودم دچار همین اشتباه می شدم . طرف مقابل شما باید آدم باشه و موقعیت رو بسنجه نه که مثل یه پسر بچه ده ساله رفتار کنه . شما وقتی اینجوری معذرت خواهی می‌کنی بهش توضیح میدی یعنی پشیمونی . اون باید کوتاه بیاذ

من تو این شیش ماه که کنارش بودم تنها چیزی که بهش دروغ گفتم همین بود 😭 اونم چون اون موقع تو زندگیم ن ...

خب دیگه منم همین رو میگم آدمی که تو این مدت تو رو شناخته تا حدودی الان نباید اینجوری قضاوتت کنه ‌ . قبول کن که این آدم به دردت نمیخوره

من کم محلی کنم به التماس میوفته ؟ فکر نکنم اینقدر لجبازه و حساس . که یه دروغ کوچیک منو واسه خودش یه ...

کم محلی کن اگه نتیجه گرفتی که هیچ اگه نه هم میشه تجربه و درس زندگی . هر کس می‌ره به راه خودش

دیروز که بهم ز‌نگ زد . من بعدش زنگ زدم دوستم گفتم خواهشا همه چی رو بگو . بگو که خودت هماهنگ کرده بود ...

😐😐 عجب آدمیه ها 😐 بگو شما اگه قصدت ازدواج هست و میخوای من ثابت کنم که دروغ نگفتم باید دوستم که باعث بوده رو در جریان بذارم که بیاد شفاف سازی کنه دیگه . نه پس انتظار داره جبرئیل وحی بیاره بی گناهی شما رو ثابت کنه