2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قابل توجه  بعضی خانمهای نامحترم سایت 

که‌مکررا میگن روابط قبل ازدواج امری شخصیه و اصرار  دارن به این امر ....

روزها و شب ها یکی در میان تاپیک های

ایینچنینی و ...مشاهده  میشه 

ولی بااز روی افکار جاهلی اصرار دارن 

آیا  به راستی فکر نمیکنند؟

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

یبار مثل آدم بهش بگو من هرچی بوده رو بهت گفتم میخوای قبول کن میخوای نکن اوناش به من ربطی نداره ... دلیلی نداره دروغ بگم

اسی عزیز به عنوان یک متخصص میخوام یه چیزی رو خیلی رک بهت بگم لطفا بخاطر صراحت کلامم ببخشید ولی شما واقعا مشکل دارید و رفتار نرمالی ندارید بنظرم هرچه زودتر به یک روانشناس بالینی خوب برای درمان مراجعه کنید. در بیمار روانی و پارانوئید بودن اون آقا(خواستگارتون) هیچ شکی نیست اما رفتارهای شما واقعا ایراد دارند، شما با هر مردی ازدواج کنید به مشکل خواهید خورد چون مسله ومشکل اصلی در خود شماست عزیزم.مدام در حال خودتخریبی، خودتحقیری، مقصر وگناهکار دانستن خود، نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس، حقیر و خفیف کردن خود، مدام در حال التماس، وابسته و چسبنده ، و رفتار های نامناسب دیگ دارید. و متاسفانه به مشکل و اختلال خودتون بینش ندارید واین کار رو خیلی سخت میکنه برای درمان شما. من نمیخوام اینجا براتون تشخیص گذاری کنم چون از نظر حرفه ای کار درستی نیست ولی حداقل به حرف من گوش کن و زودتر به روانشناس برای درمان مراجعه کنید. این آقا رو کلا ول کنید نه زنگ بزنید نه پیامی بهش بدین و اگر هم ایشون پیام یا زنگ زدن جوابشو ندید

ای بابا خودتم دلت میخواد سوال جواب بشیا حتما هم فکر میکنی این حرفاش به خاطر دوست داشتن زیاده رستور ...

فقط اخرش ک اعصابت خورد شد  

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
اسی عزیز به عنوان یک متخصص میخوام یه چیزی رو خیلی رک بهت بگم لطفا بخاطر صراحت کلامم ببخشید ولی ...

سلام.میشه ازتون درمورد خودم یه سوالی کنم؟ واقعا بهم کمک بزرگی میکنید اگر جوابنو بدید.

اره میدونم چی میگی منم یه بار از ترس دروغ گفتم میدونم تو اون شرایط ادم خون به مغزش نمیرسه الانم به ...

سلام عزیزم ببخشید من چند روز تو سایت نبودم . اره واقعا از ترسم گفتم نه نرفتم 😭 ۲۷ سالمه