2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا برگشت گفت من اینا رو بردم فلان کبا ...

اره میدونم چی میگی منم یه بار از ترس دروغ گفتم میدونم تو اون شرایط ادم خون به مغزش نمیرسه

الانم به نظرم با گریه و عذر خواهی چیزی درست نمیشه هیچ بدترم میشه هوا برش میداره

دلتو اروم کن خودتو بسپر به خدا ازش بخواه هرچی خیرته پیش بیاد عزیزم باور کن به صلاحت باشه خدا خودش درست میکنه به دلش میندازه که بیاد جلو باز

خودتو نباز کاری به کارش نداشته باش خیلی عادی برو سر کارت

از خدا میخوام کمکت کنه عزیز دلم😘

چند سالتونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی 19 سالم بود نامزد کردم که نامزدم 28 سالش بود به روز یه نفر مزاحمم شد گوشی دادم دست نامزدم طرف قطع کرد دفه بعدی باز مزاحمم شد ب نامزدم گفت ادرس میدم بیا فلان جا ادرس هم داد حرفای شنیدنی دارم راجب نامزدت.نامزدم قطع کرد تلفنو هیچی ب من نگفت همه چی همون جا چال شد.خیلی خوش حالم که ادم بدبین شکاکی نبود.الان 7 ساله میگذره از اون زمان و ما بچه داریم الان😁

اگر این اقا شمارو دوست داشته باشند احتیاج ب قسم ندارن و حتی اگه گناه کار باشید شما رو میبخشند.درصورتی که چنین نیست.لطفا دیگه جوابشون رو ندید و با این اقا قطع رابطه کنید

گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

من با یکی رل بودم قبلا به شوهرم گفتم الان یادش رفته اویل خیلی میپرسید خاک تو سرم کاش همونم نمیگفتم ولی میگذره اگر بخادت میمونه

خاستگارمم این قضیه به گوشش رسید خیلی ناراحت شد . من جلوش قسم خوردم که بخدا اونجور که فکر میکنی نبوده ...

اولا که اونموقع که تو رفتی به فرض اینکه برای خودت هم بوده نه دوستت مجرد بودی و در کل این اقا نبوده تو زندگیت پس به اون ربطی نداره بعدم دختر خوب ادم هر چیزیو تعریف نمیکنه و برملا نمیکنه حالا اون شماره داد تو که نگرفتی دیگه گفتنت به خاستگارو نامزدت چی بوده اشتباهت اینه فکر میکنی برای اینکه اعتماد ایجاد کنید باید هر واقعیتی رو بگید و این بزرگترین ضربه هست لازم نیست دروغ بگی ولی لازمه گاهی حرف نزنی و تعریف نکنی 

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

این ادم خیلی شکاکه،از انتخاب کردنش مطمئنی؟ میتونی باهاش سر و کله بزنی تو اینده؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

گند زدی ولی نه با کاری که کردی با انتخاب غلطی که کردی گند زدی عزیزم

همه تاپیکات راجع به شکاکی و اخلاق مزخرف این آقاس شما که ازدواج دومته باید عاقل باشی تجربه داشته باشی چرا احساسی تصمیم میگیری 

پسرم زندگیم ❤

خواستگار یا نامزد شما بیماری پارانویید دارن باید خداروشکر کنی که دارن بروز میدن .من 2 سال عمرم رو صرف یه همچین آدمی کردم و ازتون خواهش میکنم بیخیالش بشید تا کمتر آسیب ببینید

اخه بهم گفت قسم میخوری رستوران نرفتی ؟ گفتم اره . بعدش بهش گفتم پیام میدم برات توضیح میدم قضیه چی بو ...

این آقا هم از ازدواج قبلیش بچه داره؟

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

اگه بترسی وا دادی و تموم مگه باکی داری 

خیلی جدی مهندس اون دوست بی همه چیزت و اون همکارتون و نانزدت رو جمع کن یجا دست بزارن رو قرآن بعد که همه چیز مشخص شد حلقه نانزدت رو پس بده بگو دیگه پشیمون شدم از رفتارت و قضاوتت خوشم نیومد ببین‌چطور میفته دنبالت