2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
میگه چرا همون اول که ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه ؟ تو حرفی از کبابی نزدی . میگه با رفتنت مشکل ندا ...

تو هم ک مدام تکرار میکنی 

همه دارن میگن شکاکه 

کبابی مگه رستورانه 

میتوتی یکم عاقل باشی؟؟؟ی بار شکست خوردی...دوباره میخوای ازدواج اولت تکرار شه؟میخوای دوباره طلاق بگیری؟میخوای بگن مشکل داره هی طلاق میگیره؟ی بچه داری...دستت تو جیب خودته...گند بزنن اون دلتو ب خودت بیا...ب خاطر دل بی صحابت دوباره زندگی خودتو اون بچه بدبختو خراب نکن...چرا تو ک تجربه داری میخوای ی نفرو با چنگو دندون ب دست بیاری؟؟تو الان باید گرگ باشی باید بهترین گزینه رو واسه ازدواج انتخاب کنی ن یکی ک اندازه ی گربه هم بهت اعتماد نداره...ب جای اون دلت با عقلت تصمیم بگیر بچه نیستی..ب بچت فکر کن خودت هیچی اصلا

در من انگار کسی در پی انکار من است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه منم همین رو میگم آدمی که تو این مدت تو رو شناخته تا حدودی الان نباید اینجوری قضاوتت کنه ‌ . ...

واقعا من بد نیستم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی اینقدر سنگین رفتم و اومدم که اونجا حتی خاستگار پسر داشتم رد کردم 😭😭

خیلی ببخشید ها ولی واقعا دیوونه ای  بیخیالش شو اگه میخواستت ولت نمیکرد  منم مثل شما احس ...

دقیقا همه میگن اگه واقعا بخوادت میبخشه کوتاه میاد. میترسم پشتم بشینه بگه فلانی بد بود دروغگو بود😭

ببین گوش بده ب حرفم تو مقصر نیستی کار خطا و گناهی نکردی یک بار برای همیشه تمام‌ و کمال بهش توضیح ...

من میدونم مقصر نیستم میدونم خطا نکردم ولی اعصابمم از خودم خورده که با یه پنهون کاری خودمو خراب کردم پیشش

بگو بیار قسم میخورم اما بعد قسم محل سگ بهت نمیدم . قاطع و محکم باش . قسم خوردی دیگه سمتش نرو تا به غ ...

بهش گفتم اره دست میزارم رو قران . میگه تو میخواستی قسم دروغ بخوری . گفتم نه من میخواستم دست بزارم رو قران که با اون عوضی دو بار رستوران نرفتم 

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

ولش کن بابا همچین مردایی آدمو دیونه میکنن توی زندگی شاید مصلحت این بوده که بشناسیدش از الان اون بی شعورم که اینجوری گفته رو بسپار دست خدا فقط

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
بهش گفتم اره دست میزارم رو قران . میگه تو میخواستی قسم دروغ بخوری . گفتم نه من میخواستم دست بزارم رو ...

بیکاری دهن به دهن این میزاری بگو برو به درک

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
من میدونم مقصر نیستم میدونم خطا نکردم ولی اعصابمم از خودم خورده که با یه پنهون کاری خودمو خراب کردم ...

اولا نباید به مهندس میگفتی و دشمنی برا خودت درست نمیکردی

دوما این الن بهت اعتماد نداره و دعوا را میندازه مطمن باش ازدواجم کنی میزنه تو سرت میگه همش

بهتر که بره

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
همه ی حرفاتو قبول دارم 😭

بره هر گوهی میخواد بخوره....طلا ک پاکه چ منتش ب خاک...ببین اگه اومد ب دستو پاتم افتاد جواب رد بده...چون این ادم از الان اینجوره ببین بعدش چی میشه...خودتو دخترتو بیچاره نکن...ازدواج کردی باهاش خودت ک هیچ..دخترتم بدبخت میکنه این آدم ببین کی گفتم

در من انگار کسی در پی انکار من است...